Wahl Street: Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Mark Wahlberg

Στην αρχή νομίζαμε πως θα δούμε ένα ντοκιμαντέρ για όσα γίνονται στη Wall Street όπως στο The Other Guys, αλλά αυτό μάλλον θα είναι καλύτερο.

Αυτή θα είναι η πρώτη απόπειρα σε μία πιο ανθρώπινη προσέγγιση του σκληρού Βοστονέζου ηθοποιού και δεν θα είναι επικεντρωμένη μόνο στην υποκριτική του καριέρα. Μέσα από τα 6 επεισόδια του Wahl Street θα δούμε και την καθημερινή ρουτίνα του ηθοποιού. Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται η διαχείριση της εστιατορικής του αλυσίδας “Wahlburgers”, της αλυσίδας γυμναστηρίων F45 (αν περιμένατε τρίτο σερί λογοπαίγνιο με το συνθετικό wahl, λυπούμαστε) και της σειράς activewear που έχει λανσάρει.

Παράλληλα θα δούμε ένα ταξίδι επιτυχίας και αποτυχίας στη ζωή του Mark Wahlberg τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Βιώματα που μπορεί κάποιος να εκλάβει και ως μαθήματα ζωής. Είναι χρήσιμο να θυμόμαστε ότι πίσω από κάποιο success story συνήθως βρίσκονται πολλές ιστορίες αποτυχίας και συνεχούς προσπάθειας. Δίδαγμα που μπορεί να βοηθήσει κάποιον να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή του και να μην τα παρατήσει στον δρόμο για την επιτυχία.

Από την αποτύπωση της καθημερινής ρουτίνας του Mark Wahlberg δεν θα μπορούσε να λείπει το καθημερινό του πρόγραμμα άσκησης. Σε περίπτωση που θα ήθελε να το ακολουθήσει κάποιος θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για πολύ πρωινό ξύπνημα, 2:30 αχάραγα, και τουλάχιστον 4 ώρες άσκηση μοιρασμένη σε δύο session. Το Wahl Street αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στα μέσα Απριλίου



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved