Wrath of Man: Δείτε το trailer της νέας ταινίας των Guy Ritchie και Jason Statham

Spoiler alert: Φυσικά και έχει μέσα ληστείες, ξύλο και άφθονο πιστολίδι.

Το αχτύπητο δίδυμο ταινιών δράσης που καταφέρνουν να γίνονται cult φαινόμενα είχε να συνεργαστεί από το 2005, όμως αυτό το reunion φαίνεται να μας αποζημιώνει για την πολυετή λειψυδρία. Στο trailer του Wrath of Man που βγήκε πριν από λίγες ώρες βλέπουμε τον Jason Statham να είναι ένας απλός σεκιουριτάς που συνοδεύει χρηματαποστολές. Όταν όμως τη χρηματαποστολή που συνοδεύει πέφτει θύμα ενέδρας ληστών αποδεικνύεται ότι δεν είναι ο μέσος σεκιουριτάς που θα περίμεναν. Με λίγα λόγια εξαπολύει την κόλαση επι γης και αυτός είναι ο καβαλάρης.

Το σενάριο βασίζεται σε αυτό της γαλλικής ταινίας Le Convoyer αλλά ο Guy Ritchie υπόσχεται ότι δεν είναι ένα ακόμα χολυγουντιανό remake μιας ευρωπαϊκής ταινίας, αλλά θα είναι πιστή στο ύφος των ταινιών που μας έχει συνηθίσει ο βρετανός σκηνοθέτης. Μαζί με τον Jason Statham στο cast συμπεριλαμβάνονται οι Scott Eastwood, Holt McCallany, Josh Hartnett και επειδή μπορεί, πήρε μαζί του και τον Post Malone. 

 

 

Για τους φανατικούς του διδύμου Ritchie - Statham τα καλά νέα είναι ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουν για άλλα 15 χρόνια μέχρι να τους ξαναδούν να συνεργάζονται. Εκτός από το Wrath of Man το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Μαΐου, στο στάδιο των γυρισμάτων βρίσκεται ήδη η επόμενη συνεργασία τους. Αυτή τη φορά ο Jason Statham θα είναι ένας πράκτορας της ΜΙ6 στην υπηρεσία του προγράμματος Five Eyes (μια ομοσπονδία μυστικών υπηρεσιών από συνεργαζόμενες χώρες η οποία έδωσε και το όνομα της ταινίας).

Η αποστολή του θα είναι αρκετά απλή, για τα δεδομένα του Jason Statham, απλά πρέπει να σκοτώσει όσους περισσότερους λακέδες μιας σκοτεινής δύναμης που σκοπεύει να καταστρέψει τον πλανήτη με ένα μυστικό υπερόπλο. Χωρίς να ξέρουμε άλλες λεπτομέρειες, είμαστε σίγουροι ότι θα το απενεργοποιήσει κι αυτό, αν δεν το σπάσει κι αυτό στο ξύλο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved