Ο Brad Pitt έκανε μόνος του το 95% των stunts της νέας του ταινίας

Στα 57 του χρόνια γκρεμίζει όλες τις δικαιολογίες σου.

Αν πιστεύεις πως ακολουθεί τη νέα μόδα των Charlize Theron και Keanu Reeves ορθά πιστεύεις γιατί ο υπεύθυνος για αυτή την τάση είναι ο σκηνοθέτης David Leitch. O σκηνοθέτης τον John Wick και Atomic Blonde είναι γνωστός για το γεγονός ότι πείθει τους χολυγουντιανούς πρωταγωνιστές να «ταλαιπωρηθούν» λίγο παραπάνω στα γυρίσματα. Κατά την άποψή του αυτό δίνει καλύτερα χαρακτηριστικά υποκριτικής και στις υπόλοιπες σκηνές. Η υπέρμετρη χρήση κασκαντέρ και ειδικών εφέ έχει την τάση να αποκόπτει τον πρωταγωνιστή από τη δράση και αυτό μερικές γίνεται αντιληπτό από το κοινό.

Το ίδιο δόγμα ακολούθησε και στο επερχόμενο Bullet Train o Leitch και τελικά ο Brad Pitt πραγματοποίησε σχεδόν όλες τις σκηνές δράσης χωρίς σωσία. Μόνο για το 5% των σκηνών αυτών χρειάστηκε η βοήθεια κάποιου ειδικού. ο «ρόλος» αυτός μάλλον δεν ήταν πρωτόγνωρος για τον 57χρονο αστέρα, στο Once Upon a Time in Hollywood υποδύθηκε έναν κασκαντέρ και υπάρχει μια κάποια μορφή συνέχειας εδώ. 

Ο Brad δεν είναι ο μοναδικός που μπήκε στη μέγγενη για τα γυρίσματα του Bullet Train, αλλά και το υπόλοιπο cast, το οποίο είναι εξίσου εντυπωσιακό ως σύνθεση. Τα περισσότερα stunts υποχρεώθηκαν να γυρίσουν για τον εαυτό τους και οι Sandra Bullock, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Joey King, Michael Shannon, Lady Gaga, Logan Lerman, Hiroyuki Sanada, Andrew Koji, Masi Oka και Bad Bunny. Στην περίπτωση που αν κάποιος από αυτούς χρειάστηκε κάποιο κίνητρο για να πειστεί να κάνει και τη δουλειά του κασκαντέρ, είναι πολύ πιθανό να επενέβη ο Brad Pitt. Η σχέση του με τον David Leitch είναι πολύ παλιά καθώς ο σκηνοθέτης, πριν γίνει σκηνοθέτης, ήταν κασκαντέρ ο ίδιος και μάλιστα έχει συνεργαστεί με τον Brad Pitt. 

Όπως φανερώνει το όνομα της ταινίας, πρόκειται για τη γνωστή υπερταχεία αμαξοστοιχία της Ιαπωνίας και η ιστορία εκτυλίσσεται γύρω από 5 επαγγελματίες δολοφόνους οι οποίοι συναντιούνται μέσα σε ένα τέτοιο τρένο. Εκεί ανακαλύπτουν ότι οι διάφορες «δουλειές» που έχουν αναλάβει συνδέονται μεταξύ τους μυστηριωδώς καθώς η πλοκή δανείζεται στοιχεία από το Old Boy. Τα γυρίσματα του Bullet Train μόλις ολοκληρώθηκαν και αναμένεται η ανακοίνωση της πρεμιέρας. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved