National Treasure: Μετά την ολοκλήρωση της τριλογίας έρχεται και σειρά

Δυστυχώς σε αυτή δεν θα πρωταγωνιστεί ο Nicolas Cage και κάτι πρέπει να κάνουμε γι’αυτό.

Σε σκωτσέζικο ντους μας υποβάλλει η Disney με το National Treasure. To τρίτο μέρος της τριλογίας είναι κάτι που περιμένουμε όλοι και παρά τις συνεχείς καθυστερήσεις από το 2008 που ξεκίνησε να γυρίζεται. Την αναγγελία της είδησης ακολούθησε η ανακοίνωση για μια spin off σειρά 10 επεισοδίων. Φιλοδοξία της Disney είναι η σειρά να απευθυνθεί στις νεαρότερες ηλικίες που δεν έχουν ισχυρούς δεσμούς με το cult φαινόμενο που ακούει στο όνομα του Nicolas Cage. Δυστυχώς η παραγωγή διάλεξε τον εύκολο δρόμο με ένα πιο νεανικό cast αντί να μπει στη διαδικασία να εκπαιδεύσει το κοινό στη μυσταγωγία που θέλει τον Nicolas Cage να μπουκάρει σε ιστορικά κτίρια των ΗΠΑ πολύ πριν το κάνουν μόδα οι οπαδοί του Donald Trump. 

Σεναριογράφοι της σειράς θα είναι και πάλι οι Marianne και Cormac Wibberley ενώ την ευθύνη της σκηνοθεσίας θα έχει η Mira Nair. Η υπόθεση θα βασίζεται στον νεαρό Jess Morales, o οποίος στην προσπάθειά του να ανακτήσει έναν χαμένο θησαυρό, θα βρεθεί μπροστά στην ανακάλυψη της μυστηριώδους οικογενειακής του ιστορίας. Δεν βρίσκουμε τον λόγο γιατί να μην μαθαίνει μετά από 2-3 επεισόδια ότι ο Nicolas Cage είναι θείος του και να συνεχίζουν μαζί την περιπέτεια, αλλά τελοσπάντων.

Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες για τη σειρά θα γίνουν γνωστές στο άμεσο μέλλον και μέχρι τότε ας αρκεστούμε στα πολύ ευχάριστα της ταινίας που θα κλείσει την τριλογία. Όχι μόνο ο Cage, αλλά και το υπόλοιπο cast επιστρέφει αυτούσιο. Οι  Justin Bartha, Diane Kruger, Harvey Keitel, Armando Riesco και Jon Voight επιστρέφουν υπό την καθοδήγηση του Jon Turteltaub και υπόσχονται ακόμα περισσότερες συγκλονιστικές αποκαλύψεις γύρω από το σκοτεινό παρελθόν των ΗΠΑ. 

Με δεδομένα τα όσα αδιανότητα έχει αποκαλύψει ο Nicolas Cage ως αποκρυπτογράφος με το όνομα Benjamin Franklin Gates (μόνος του πρέπει να σκέφτηκε το όνομα) δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση αν στο τελευταίο μέρος του National Treasure μαθαίναμε ότι οι ηγέτες της Αμερικανικής Επανάστασης ήταν τελικά εξωγήινοι.

 

   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved