House of Gucci: Η Dream Team του Riddley Scott ετοιμάζεται να γράψει ιστορία

Al Pacino, Jeremy Irons, Jared Leto, Lady Gaga και πολλοί ακόμα σε μια ταινία για τον φόνο του Guccio Gucci, Mauriziο.

Πολλοί ενθουσιάστηκαν στο άκουσμα της νέας ένωσης των Al Pacino και Robert De Niro, ωστόσο ο δεύτερος δεν θα βρίσκεται στο εντυπωσιακό cast του Riddley Scott, όπου θα αφηγείται τον φόνο του Guccio Gucci, Mauriziο και την εμπλοκή της συζύγου του, Patrizia Reggiani, στη δολοφονία του άντρα της. Ακόμα και χωρίς τον De Niro, ο Scott έχει στη διάθεσή του μία χούφτα γεμάτο αστέρια, ειδικά αν σκεφτούμε πως τη θέση του «τοτέμ» θα πάρει ο εξίσου εμβληματικός, Jeremy Irons.

Πέραν των Pacino και Irons, στο επίκεντρο θα βρίσκεται η Οσκαρική Lady Gaga, που ετοιμάζεται να μεταφέρει τη λάμψη του «Α Star is Born» στη νέα της ταινία, αυτή τη φορά ως η αμφιλεγόμενη, Patrizia Reggiani. Μαζί της θα είναι και άλλα σπουδαία ονόματα της φαρέτρας του Hollywood.

 

 

Λίγα χρόνια μετά το σούπερ cast του Quentin Tarantino στο «Once Upon a Time in... Hollywood», έρχεται ο Scott για να μας εντυπωσιάσει πριν καλά βγει κάποιο trailer της ταινίας του, η οποία από τα ονόματα και μόνο που θα την απαρτίζουν σε προϊδεάζει για κάτι εξαιρετικό. Το είχε κάνει κάποτε με το «Black Hawk Down» ωστόσο τότε κανείς δεν γνώριζε ότι είχε μαζέψει καμιά δεκαριά ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστούσαν τα επόμενα χρόνια.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved