Gotzilla vs Kong: Τελικά θα έχουμε Mecha-Godzilla

Το κινέζικο trailer του «Gotzilla vs Kong» αποκάλυψε αυτό που όλοι είχαμε υποψιαστεί εδώ και καιρό.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι να δεις κάτι με τα μάτια σου δεν είσαι ποτέ βέβαιος. Εδώ και καιρό έχουμε καταλάβει ότι στη μεγάλη μάχη του Kong και του Godzilla θα υπάρχει και τρίτος «κολοσσός» ωστόσο το γεγονός ότι είχαμε μονάχα ενδείξεις και όχι ξεκάθαρη εικόνα, δεν μπορούσαμε να βγάζουμε επιπλέον συμπεράσματα.

Μόνο που λίγες μέρες πριν την πρώτη προβολή της ταινίας, το κινέζικο trailer αποκάλυψε τον τρίτο «Τιτάνα» της υπόθεσης και πλέον είμαστε βέβαιοι πως μετά τα πρώτα κλωτσο-μπουνίδια, Kong και Godzilla θα ενωθούν απέναντι σε έναν μεγαλύτερο εχθρό. Αυτόν που ακούει στο όνομα, Mecha-Godzilla.

 

 

Σε ορισμένους που δεν γνωρίζουν την ιστορία, o Mecha-Godzilla δεν είναι βγαλμένος από τη φαντασία της παραγωγής αλλά έχει μεγάλη παράδοση στην ποπ κουλτούρα της Ιαπωνίας, τότε δηλαδή που έδινε τις ιστορικές μάχες του με τον αυθεντικό Godzilla. Μπορεί τα εφέ και τα γραφικά να μην ήταν σπουδαία με βάση την εποχή, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς του Βασιλιά των Τεράτων.

Για χάρη του μέχρι και στο «Ready Player One» είχε κάνει την εμφάνισή του:

 

 

Κάπως έτσι λοιπόν, λίγες μέρες πριν το δεύτερο blockbuster των ημερών μετά το Snyder Cut, το «Godzilla Vs Kong» αποκτά διαφορετικό hype και θα μας χαρίσει άλλη μια θρυλική μορφή του Monsterverse. Μας το είχαν δείξει στο post credit scene του «Godzilla: King of Monsters» ότι κάτι τερατώδες ετοιμάζει η ανθρωπότητα εναντίον του Godzilla, αλλά δεν θέλαμε να το καταλάβουμε.

 

 

Η ταινία «Godzilla Vs Kong» θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου από την πλατφόρμα του HBO Max.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved