Space Jam 2: To sequel του LeBron θα είναι καλύτερο από το πρώτο

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Malcolm D. Lee βάζει το δικό του λάδι στη φωτιά στην κόντρα LeBron James vs Michael Jordan συγκρίνοντας και τις υποκριτικές τους ικανότητες.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly, ο Lee δεν δίστασε να υπερασπιστεί το έργο του δηλώσεις που βάζουν πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών. «Το “Space Jam: A New Legacy” θα είναι μια πολύ καλύτερη ταινία και η παρουσία του LeBron θα είναι καθοριστική γι’αυτό», υποστήριξε σε μία αποστροφή του λόγου του και οι αμετανόητοι οπαδοί του MJ σίγουρα θα έχουν να πουν κάτι γι’αυτό.

Το περίεργο σε αυτή τη δήλωση είναι ότι μέχρι πρότινος όλοι οι συντελεστές του νέου Space Jam απέφευγαν να το προωθήσουν ως sequel του πρώτου. Ως πλοκή στέκεται και μόνο του ως ταινία αποφεύγοντας την απευθείας σύγκριση με το κλασικό Space Jam. Ειδικά από τη στιγμή που το πρωτότυπο δεν είχε μόνο τον διαστημικό Michael Jordan, αλλά και τον ανυπέρβλητο Bill Murray. Αυτή η αλλαγή πλεύσης ανοίγει την πόρτα σε ένα τρίτο Space Jam με την επιστροφή του Jordan για να κλείσει η τριλογία.

Αυτές οι δηλώσεις του Lee ήταν και μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση της παραγωγής του Space Jam, καθώς μέχρι τώρα οι πληροφορίες διαχέονταν με τον σταγονόμετρο. Πλην της σεναριακής περίληψης, ελάχιστα πράγμα έχουν γίνει γνωστά. 

Το σενάριο θέλει τον τον LeBron James να παγιδεύεται κατά λάθος, μαζί με τον γιο του, σε ένα σύμπαν της Warner Bros. O μαγικός αυτός κόσμος απέχει πολύ από αυτόν που γνωρίζαμε στα παιδικά μας χρόνια από τη στιγμή που μια σατανική δύναμη με το όνο AI G ελέγχει τα πάντα.

Με τη βοήθεια του Bugs Bunny, o LeBron πρέπει να περιηγηθεί μέσα σε έναν κόσμο που ποτέ δεν είχε φανταστεί. Ανάμεσα σε κλασικές σκηνές που έχουμε δει στις περιπέτειες των Looney Tunes προσπαθεί να «συναρμολογήσει» τον κόσμο τους και ταυτόχρονα να σώσει τον γιο του.

Για να το πετύχει αυτό, o LeBron και οι σύμμαχοί του πρέπει να εμποδίσουν τα σχέδια του ΑΙ G. Μόνο αν καταφέρει να κερδίσει έναν μπασκετικό αγώνα απέναντι σε μια All Star ομάδα θα ανατρέψει τα σατανικά του σχέδια. Η αντίπαλη ομάδα περιλαμβάνει εξωπραγματικές καρτουνίστικες εκδοχές των μεγαλύτερων αστέρων του  ΝΒΑ και του WNBA καθώς ολόκληρος ο κόσμος θα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα. 

Μαζί με τα όσα μάθαμε για τον σενάριο είχαμε και τις πρώτες φωτογραφίες, τις οποίες μπορείτε να δείτε στην παρακάτω gallery, από σκηνές του Space Jam: A New Legacy το οποίο και θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved