Justice League: Το νέο trailer εξυμνεί τους Batman και Superman

Η ώρα για το Justice League: Snyder Cut πλησιάζει και ένα ακόμα trailer έρχεται να μας βάλει στην πρίζα.

Δεν έμειναν και πολλές μέρες για το απόλυτο blockbuster του Μαρτίου που δεν είναι άλλο από τη version του Zach Snyder για το «Justice League». Η ταινία που είχε οραματιστεί ο σκηνοθέτης θα χωρίζεται σε 6 διαφορετικά επεισόδια, με τους υπερήρωες της Dc Comics να ενώνονται απέναντι στον Steppenwolf και νέους κακούς που απειλούν τον κόσμο μας.

Μαζί τους θα είναι και κάποιοι άλλοι από τον κόσμο μας:

 

 

Το Justice League: Director’s Cut (όπως είναι ο επίσημος τίτλος) που θα έχει συνολική διάρκεια 4 ώρες σχεδόν ( και 1 λεπτό και 28 δευτερόλεπτα) γεμάτο αχρησιμοποίητο υλικό από την ταινία προ τριετίας, δείχνει από τα πρώτα trailer ότι έρχεται να διορθώσει τα κακώς κείμενα που δημιούργησε η ταινία που μας έδωσε ο Josh Whedon, o οποίος και πήρε τα ηνία πάνω του μετά την αποχώρηση του Snyder.

Με τις μέρες να περνάνε, και τη 18η μέρα του Μαρτίου να πλησιάζει (όταν και θα γίνει η πρώτη προβολή) ήρθε στα χέρια μας άλλο ένα trailer, το οποίο μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο σε διάρκεια ωστόσο δείχνει τον πυρήνα της πολυμελούς αυτής συμμαχίας που δεν είναι άλλος από τον «ιδιαίτερο» δεσμό του Batman και του Superman. Μαζί με αυτό βέβαια κάνουν την εμφάνισή τους ορισμένες φωνές, όπως εκείνες των Darkseid, Alfred, Joker αλλά και τη φωνή-μυστήριο που μάλλον προδικάζει τον ερχομό του Martian Manhunter.

 

 

Υπομονή. Η πρώτη προβολή στις 18 Μαρτίου από την πλατφόρμα του HBO Max δεν αργεί πολύ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved