Το trailer του Mortal Kombat πάει τη βία σε άλλο επίπεδο

Η μάχη για τον κόσμο ξεκινάει και το πρώτο τρέιλερ πραγματικά μας θυμίζει το videogame.

Για τους πιστούς φίλους του Mortal Kombat, το συγκεκριμένο φιλμ ισούται με σωτηρία αλλά και εξιλέωση για εκείνο το απαράδεκτο «Mortal Kombat: Annihilation», σίκουελ του αυθεντικού, το οποίο δυστυχώς και διέλυσε το franchise. Εν έτει 2021 ωστόσο τα πράγματα αλλάζουν, το Mortal Kombat έχει πλέον τη βοήθεια της τεχνολογίας και είναι ένα βήμα πιο κοντά στην εικόνα που μάθαμε στα videogames.

Και στις 16 Απριλίου, όταν και θα βγει η ταινία σε σινεμά και ΗΒΟ Max θα ξέρουμε περισσότερα.

 

 

Μπορεί ο Christopher Lambert να μην μας τιμήσει με την παρουσία του, ωστόσο o Tadanobu Asano ως Lord Raiden δείχνει ότι έχει την κατάλληλη βαρύτητα για να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή του. Μαζί του θα βρίσκονται και άλλοι εικονικοί χαρακτήρες, όπως oι Lui Kang, Sub Zero, Scorpion και Sonja Blade, ενώ οι Shang Tsung, Goro, Mileena και Noob Saibot θα κάνουν και αυτοί την -πιο σύντομη- εμφάνισή τους.

 

 

Με μοναδικό παράπονο την απουσία του εμβληματικού Johnny Cage –που αισθανόμαστε ότι θα εμφανιστεί κάποια στιγμή- αναμένουμε με ανυπομονησία το φιλμ που θα επιχειρήσει να σεβαστεί την παράδοση του σπουδαίου videogame αλλά και που θα επιχειρήσει να αποτελέσει την απαρχή ενός νέου σύμπαντος με μάχες πέρα από κάθε φαντασία. Το ότι η ταινία θα είναι R-Rated υποδηλώνει ότι θα χυθεί πολύ αίμα.

Υπομονή λοιπόν...

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved