Καταιγισμός καταστροφών στο νέο trailer του «Godzilla vs Kong»

Μετά τη «Μήδεια», ο κόσμος δεν θα είναι έτοιμος για τέτοια μάχη.

Τις τελευταίες ώρες πέρα από το χιόνι και την κακοκαιρία, έχουμε καταιγισμό από trailer blockbuster ταινιών με το «Justice League: Snyder Cut» να μας βάζει στην πρίζα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου με τα νέα πλάνα, τους ανανεωμένους κακούς και τον Joker του Jared Leto.

Και πάνω που δεν είχαμε ηρεμήσει από το συγκεκριμένο βίντεο, ήρθε και το δεύτερο του «Godzilla vs Kong» για να μας… αποτελειώσει.

 

Θυμηθείτε εδώ το πρώτο trailer.

Οι δύο γίγαντες του Monsterverse στις 31 Μαρτίου ετοιμάζονται να συγκρουστούν στην πλατφόρμα του ΗΒΟ Max, και όλοι περιμένουμε το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου «ντέρμπι» με κομμένη την ανάσα.

Στο πρώτο trailer βλέπαμε τον Kong να υπερέχει του μεγάλου του αντιπάλου, ωστόσο στο νέο ο Godzilla αποδεικνύει ότι έχει τον τρόπο να «πληγώσει» τον τεράστιο πίθηκο του Skull Island. Με λίγα λόγια η μάχη τους αναμένεται να είναι επική, με τους Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall και Brian Tyree Henry να είναι οι θεατές πρώτης θέσης στη νέα ταινία του Adam Wingard.

 

 

Υπομονή λοιπόν. Σύντομα θα μάθουμε τι είναι αυτό που εξαγριώνει τον Godzilla και τον παρακινεί να επιτίθεται με τέτοια μανία στον Kong. Φήμες λένε ότι από πίσω κρύβεται ο Megagodzilla αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι δεδομένο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved