Ο Christopher Nolan έχει σκεφτεί να κάνει τις ταινίες του video games

Αν το πάρει απόφαση, ας ξεκινήσει από το Inception.

Θα μπορούσε το Tenet να γίνει παιχνίδι; Με την τεχνολογία του σήμερα η απάντηση είναι «ναι» αλλά το πόσο λειτουργικό και τι επίπεδο καψίματος θα προσέφερε, είναι μία άλλη ιστορία. Σκέψου μετά ένα sci-fi τίτλο όπως το Interstellar. Ή μία απόκοσμη περιπέτεια όπως το Inception. Οι ταινίες του Nolan έχουν όλα τα φόντα να γίνουν video games. Και μάλιστα ο ίδιος συμφωνεί.

 


Άλλωστε γνωρίζουμε ήδη πως ο διάσημος σκηνοθέτης υπήρξε σύμβουλος στο Control της 505 Games μιας και το σενάριο μοιάζει αρκετά με Inception. Σε συνέντευξη του πάντως είχε αναφέρει πως θα του άρεσε να εξετάσει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την παραγωγή μίας ταινίας ως παιχνίδι και τις προκλήσεις που έχει να φέρει.


«Συγκεκριμένα ξέρω πως ένα παιχνίδι κάνει πολύ περισσότερο χρόνο για να δημιουργηθεί, Είναι σίγουρα κάτι με το οποίο θέλω να ασχοληθώ στο μέλλον». Δεν ακούγεται καθόλου άσχημο πάντως, μιας και οι ταινίες του μπορούν να γίνουν φαντασμαγορικά παιχνίδια.

 


Το καλύτερο της υπόθεσης είναι πως σχολίασε ότι κάποια στιγμή έφτασε πολύ κοντά στο να συμφωνήσει να γίνει ένα παιχνίδι Inception, αλλά τελικά η κατάσταση δεν προχώρησε και ο Nolan εγκατέλειψε το project.


Σε κάθε περίπτωση θα λατρεύαμε μία τέτοια κίνηση. Και είναι καλό ότι ο Christopher Nolan αντιλαμβάνεται την δύναμη και τον κόσμο των video games.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved