Peaky Blinders: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν

Ο Cillian Murphy και η παραγωγή ξεκινούν από το λιμάνι του Portsoy.

Είναι η πρώτη εβδομάδα των γυρισμάτων, με την παραγωγή του BBC να δουλεύει αδιάκοπα για να μεταμορφώσει το διάσημο λιμάνι του 17ου αιώνα ως τη νέα βάση για τον τελευταίο κύκλο του Peaky Blindersή τουλάχιστον την βάση για ένα από τα νέα επεισόδια.

 

 

Όπως αναφέρει η Evening Express ο Cillian Murphy φάνηκε στα γυρίσματα με το πλατό να έχει αλλάξει για τις ανάγκες των γυρισμάτων, δείχνοντάς τον να μεταβαίνει στο μυθοπλαστικό ξενοδοχείο Lallane για να γυρίσει μία από τις σκηνές της σειράς.

Το πρόβλημα ωστόσο δεν είναι το μέρος ή τα γυρίσματα αυτά καθαυτά, αλλά η προσπάθεια της παραγωγής να κρατήσει τους φανς μακριά από το σετ λόγω του Covid 19. Συγκεκριμένα ένας εκπρόσωπος της παραγωγής του BBC, ανέφερε πως παρότι είναι υποχρεωμένοι στις αρχές που τους έδωσαν τον χώρο για τα γυρίσματα, ζητούν από το κοινό να μένει μακριά από το σετ για την δική τους ασφάλεια.

 

 

Μην ξεχνάμε πως ο τελευταίος κύκλος ήταν προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει φέτος την άνοιξη, αλλά η πανδημία και οι νόμοι της βρετανικής κυβέρνησης για τα γυρίσματα σε εξωτερικούς χώρους καθυστέρησαν την όλη παραγωγή. Με αυτούς τους ρυθμούς, ο σκηνοθέτης Anthony Byrne ευελπιστεί πως το τελευταίο κεφάλαιο της οικογένειας Shelby θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. Ο ίδιος ο Steven Knight, παραγωγός και δημιουργός της σειράς, είχε αναφέρει πως αυτή η σεζόν θα είναι πιθανότατα η καλύτερη που έχουν δει οι φανς των Peaky Blinders.

Υπομονή μέχρι το 2022 χωρίς άλλες τρικλοποδιές από τον κορωνοϊό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved