Το ESPN ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τον Tom Brady

Στο στυλ του Last Dance, ο 43χρονος quarterback διηγείται σε πρώτο πρόσωπο κάθε έναν από τους 10 τελικούς Super Bowl που έχει συμμετάσχει. 

Ο Tom Brady έχει καταφέρει ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα για έναν αθλητή. Αυτό δεν είναι να τον θεωρούν κορυφαίο στο άθλημά του οι οπαδοί της ομάδας του, δεν είναι καν να τον θεωρούν τον καλύτερο οι αντίπαλοί του. 

Ο Brady έχει καταφέρει το εξής αξιοθαύμαστο, τον αναγνωρίζουν ως τον καλύτερο ακόμα και όσοι το μόνο που γνωρίζουν για το αμερικάνικο ποδόσφαιρο είναι ότι παίζεται με ωοειδή μπάλα. Ελάχιστοι αθλητές το έχουν καταφέρει αυτό όπως ο Babe Ruth, o Michael Jordan και ο Michael Schumacher. 

To ότι έχει καταφέρει να συμμετάσχει σε δέκα τελικούς του NFL είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει και δεν ξέρουμε αν θα ξαναγίνει ποτέ. Ένα ακόμα επίτευγμα που έπρεπε να καταγραφεί και το ESPN φρόντισε γι’αυτό. Το Man in the Arena: Tom Brady θα είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ 10 επεισοδίων, ένα για κάθε Super Bowl. 

Τα 9 πρώτα θα είναι για τα χρόνια που πέρασε στους New England Patriots και το τελευταίο για το φετινό με την πολυσυζητημένη κίνησή του να παίξει για τους Tampa Bay Bucaneers.

Όπως λέει και στο trailer που κυκλοφόρησε μόλις, «Πάντα ένιωθα πως με το που έμπαινα στο γήπεδο, κανείς δεν θα μπορούσε να με βγάλει» Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά όχι για τον Tom Brady, τον καλύτερο quarterback όλων των εποχών.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved