Πώς να μην τσακίσεις τα δάχτυλα σου καρφώνοντας καρφιά

Ειδικά αν τα καρφιά είναι μικρά, το να αλφαδιάσεις το χτύπημά σου εξελίσσεται σε μεγάλο πονοκέφαλο που εύκολα καταλήγει σε πόνο στα δάχτυλα.

Η στιγμή που σου ξεφεύγει λίγο το σφυρί και χτυπάς τα δάχτυλά σου είναι ίσως η πραγματική κατάσταση που θυμίζει σκηνή κινουμένων σχεδίων όσο καμία άλλη. Αναλογα τη δύναμη και το σφυρί μπορεί να είναι ένας απλός πόνος που θυμίζει αυτό του μικρού δαχτύλου του ποδιού όταν κλωτσάς κατά λάθος ένα έπιπλο και μπορεί να φτάσει μέχρι τον τραυματισμό στα νύχια και τα οστά των νυχιών. Η λύση είναι πολύ απλή και οι μέθοδοι για να την πετύχεις πάνω από ένας.

 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις έναν τρόπο να σταθεροποιήσεις με κάτι το καρφί ενώ τα δάχτυλά σου παραμένουν εκτός βεληνεκούς του σφυριού. Για παράδειγμα με ένα μανταλάκι μπορείς να σφηνώσεις το καρφί στο σημείο που θα έπιανε το ρούχο κι εσύ να το κρατάς σταθερό από το σημείο που θα το κράταγες όταν το βάζεις στην απλώστρα. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια χτένα, σφηνώνεις το καρφί ανάμεσα στα τελευταία δόντια της και κρατάς σταθερή τη χτένα από το άλλο άκρο της μακριά από την οργή του Όντιν.

Υπάρχουν πολλά ακόμα αντικείμενα στο σπίτι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις γι’αυτό το σκοπό χωρίς να χτυπήσεις τα δάχτυλά σου. Ένα ακόμα πλεονέκτημα του να κρατάς με κάτι άλλο το καρφί πριν το καρφώσεις είναι ότι εκτός από το χέρι σου προφυλάσσεις και τον τοίχο από ένα αδέξιο χτύπημα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved