Snyder Cut: Η πρώτη σκηνή και ο «νέος» Joker

Οι μέρες πλησιάζουν για το ανανεωμένο Justice League και κάθε πληροφορία μοιάζει με θησαυρό.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η απίστευτα βαρετή έκδοση της Justice League που παρακολουθήσαμε πριν 3 χρόνια και ουσιαστικά κατέστρεψε το DC Universe, ετοιμάζεται για δεύτερη ευκαιρία καθώς ετοιμάζεται σύντομα να έρθει στις οθόνες μας σε 4 διαφορετικά επεισόδια, με εντελώς καινούργιες σκηνές και διαφορετική πλοκή.

Ο Zach Snyder ο οποίος είχε αποχωρήσει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο του και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο κατά τα άλλα καλός Joss Whedon, να τα κάνει πραγματικά μαντάρα με το τελικό cut. Ευτυχώς υπήρχε αρκετό αμοντάριστο υλικό και ο Snyder με αρκετή όρεξη επέστρεψε με διορθωτικές κινήσεις αποφασισμένος να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να δώσει τη δική του οπτική περί του θέματος.

Μόνο και μόνο που το συγκεκριμένο Cut θα έχει τον Darkseid, είναι από μόνο του αρκετό για να μας δώσει ελπίδα του ότι θα δούμε κάτι καλό.

 

 

 

Με βάση τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, δεν θα χρησιμοποιηθεί κανένα πλάνο από την έκδοση του Whedon, ο Superman θα κάνει την εμφάνισή του με μαύρη στολή, ο μέτριος Steppenwolf έχει αναβαθμιστεί σημαντικά αλλά μαζί του θα έχει τους DeSaad και Uxas οι οποίοι έχουν φρικτές προθέσεις για τη Γη. Μόνο που στο δρόμο τους θα βρουν την ενωμένη Λεγεώνα των Υπερηρώων αλλά και μερικούς villains, όπως ο Joker και ο Deathstroke.

 

 

Αν δεν σου λέει κάτι ο DeSaad σε συγχωρούμε (διότι ούτε σε μας λέει κάτι), ωστόσο για τον Uxas καλά θα κάνεις να περιμένεις πολλά πράγματα. Διότι (λογικά) στο τέλος του Snyder Cut είναι αυτός που θα μετατραπεί στον supervillain, Darkseid.

Στο παρακάτω άλμπουμ έχουμε ορισμένα πλάνα από το instagram του Zach Snyder που αποκαύπτουν την αρχή του Snyder Cut αλλά και το πώς θα δείχνει ο διαφορετικός Joker του Jared Leto:

 

 

Η πρεμιέρα του Justice League: The Snyder Cut θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου στην πλατφόρμα του HBO Max.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved