Η συνέχεια του «Lupin» έρχεται γρηγορότερα από όσο νομίζαμε

Θα κλειστούμε στα σπίτια μας παρά τον καλό καιρό.

Είναι ίσως η μεγάλη έκπληξη της χρονιάς αν αναλογιστούμε το πόσο εύκολα μπήκε στη ζωή μας και πόσο γρήγορα έκανε τον κόσμο να ταυτιστεί μαζί του. Το «Lupin», η γαλλική σειρά που σαρώνει στο Netflix έχει όλα τα φόντα που ζητάει ο κάθε τηλεθεατής, από μυστήριο, πλοκή, χαρακτήρες και κυρίως εύκολη ροή.

 

Ο Κώστας Βαϊμάκης το είδε και το αποθέωσε.

Παρόλα αυτά είχε μόνο ένα κακό. Ήταν αρκετά μικρό (5 επεισόδια) και με δεδομένο ότι το τέλος του μας έβαλε κυριολεκτικά στην «πρίζα», το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε ήταν πότε έρχεται η νέα σεζόν για να κολλήσουμε ξανά στην οθόνη με τα τεχνάσματα του και την περσόνα του Assane Diop του αξεπέραστου Omar Sy.

 

 

Όπως μάθαμε πρόσφατα τα επεισόδια έχουν γυριστεί ήδη, ωστόσο για να μην σε απογοητεύσουμε, αυτά δεν θα βγουν άμεσα. Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει η ακριβής μέρα που θα ανέβει ο δεύτερος κύκλος του «Lupin» στο Netflix, ωστόσο σύμφωνα με το TVLine, αυτό θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι.

Ούτε πολύ μακριά, αλλά δυστυχώς ούτε και πολύ κοντά για τους φαν του συμπαθητικού «απατεώνα» που ανάγκασε ολόκληρη Αμερική να τρελαθεί με γαλλική παραγωγή.

Υπομονή….



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved