To σπάσιμο bubble wrap είναι το καλύτερο αγχολυτικό

Δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά και ερευνητές ψυχικής υγείας.

Το πλαστικό υλικό περιτυλίγματος εύθραυστων αντικειμένων ήταν ένα από τα αγαπημένα μας παιχνίδια όταν ήμασταν παιδιά. Δεν ήταν λίγες οι φορές που το σκάσιμο των φουσκών προκαλούσε μεγαλύτερη απόλαυση κι από το αντικείμενο το οποίο υποτίθεται ότι προστάτευαν. Για πάρα πολλούς είναι μια αγαπημένη συνήθεια και στην ενήλικη ζωή τους και η εξήγηση είναι απλή. Σύμφωνα με έρευνα ειδικών σε θέματα αντιμετώπισης του άγχους το σπάσιμο φυσαλίδων για ένα λεπτό μας χαλαρώνει το ίδιο με ένα μασάζ διάρκειας μισής ώρας. 

 

 

Οι δύο Αμερικανοί που το εφηύραν σίγουρα δεν θα μπορούσαν με τίποτα να φανταστούν την επιτυχία της εφεύρεσής τους. Για την ακρίβεια δεν μπόρεσαν καν να προβλέψουν την αρχική χρήση της, αφού το 1957 που κατέθεσαν την πατέντα το προόριζαν για ανάγλυφη ταπετσαρία. Την επόμενη φορά που έχετε νεύρα, άγχος ή απλά θέλετε να ξεσπάσετε κάπου θυμηθείτε ότι υπάρχει μια εξαιρετικά φτηνή και διασκεδαστική λύση για να συνέλθετε.

 

 

Ακόμα κι αν δεν είναι εύκολο να βρείτε σε μια στιγμή έκτακτης ανάγκης μπορείτε πάντα να κατεβάσετε μια εφαρμογή σπασίματος bubblewrap στο κινητό σας. Η αίσθηση μπορεί να μην είναι η ίδια, αλλά ο ήχος θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved