Ο LeBron James μας ξεναγεί στο ολοκαίνουργιο Hummer του

Αν είσαι 4 φορές πρωταθλητής και 4 φορές MVP χρειάζεσαι ένα αυτοκίνητο στα αντίστοιχα «κυβικά».

Η λέξη κυβικά πιο πάνω κανονικά θα έπρεπε να μπει σε διπλά εισαγωγικά αφού το νέο Hummer δεν έχει καθόλου κυβικά, καθότι ηλεκτροκίνητο. Λίγο οξύμωρο για το αυτοκίνητο σύμβολο της σπατάλης υδρογονανθράκων, αλλά αυτή είναι η νέα πραγματικότητα. Οι περισσότεροι έσπευσαν να αποχαιρετήσουν για πάντα το κτηνώδες SUV που εξελίχθηκε από σύμβολο της κυριαρχίας των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή σε status symbol νεόπλουτων και έδυσε άδοξα υπό το βάρος του τεράστιου ενεργειακού του αποτυπώματος. 

Εκεί που τίποτα δεν έδειχνε ότι θα επενερχόταν το λογότυπο Hummer σε κάποιο όχημα η General Motors αποφάσισε να το αναστήσει μετά από 10 χρόνια. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κερδίζουν συνεχώς σε δημοφιλία στην Αμερική και ξεπερνώντας τα στενά όρια του αυτοκινήτου πόλης όπως τα ξέρουμε στην Ευρώπη. Ουσιαστικά οι αμερικανικές αυτοκινητοβιομηχανίες εκμετελλέυονται την ηλεκτροκίνηση για να παρατέινουν τον βίο για τα θηριώδη ημιφορτηγά που τόσο αγαπούν οι Αμερικανοί, αλλά το περιβάλλον όχι. 

Ο LeBron είναι δηλωμένος fan των Hummer και δεν αποτέλεσε έκπληξη το ότι ήταν και πρωταγωνιστής στο πρώτο διαφημιστικό του ηλεκτρικού θηρίου που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του τελευταίου Super Bowl. Παρά την ηλεκτροκίνηση το Hummer δεν έχει κάνει καμία έκπτωση στις διαστάσεις του με τον LeBron να μοιάζει μάλλον μικροκαμωμένος δίπλα του. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved