Η ταινία Peaky Blinders είναι πρόωρο Χριστουγεννιάτικο δώρο για το 2021

Μετά το τέλος της σειράς, ετοιμαστείτε για την ταινία.

Αν το καλοσκεφτείς, πέρα από τα ξυράφια, τις συμμορίες και το βρομόξυλο, το Peaky Blinders ήταν ένα κορυφαίο στόρι του Μεσοπολέμου, που μέσα από τους χαρακτήρες του και την δημιουργική πένα του Steven Knight, μας έδωσε μία από τις καλύτερες σειρές που δημιουργήθηκε ποτέ. Και το ξέρουμε καλά πως όταν τελειώσει θα μας λείψει.

 

 

 

Τα νέα όμως από το μέτωπο του Μπέρμιγχαμ δεν είναι διόλου άσχημα. Ο ίδιος ο Steven Knight ανέφερε πως αν και το στόρι θα τελειώσει πράγματι, υπάρχει η ιδέα να συνεχιστεί στη μεγάλη οθόνη με ένα τελείως διαφορετικό σενάριο. Μιλώντας στο Deadline ανέφερε. «Μπορεί ο COVID-19 να καθυστέρησε τα σχέδια μας, αλλά αυτό που ήθελα εξαρχής, ήταν να τελειώσω τη σειρά με μία ταινία. Αυτό, θα γίνει».

 

 

Ο Knight πιστεύει πως η 6η και τελευταία σεζόν της σειράς θα είναι η καλύτερη και οι φανς θα τη λατρέψουν. Είναι το ρέκβιεμ της ιστορίας για την οικογένεια που ξεκίνησε από τα στοιχήματα σε ιπποδρομίες και έφτασε μέχρι την εξαγωγή παράνομου αλκοόλ στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Αλ Καπόνε.

Ανυπομονούμε για την ταινία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved