Ιδού η απόδειξη ότι ξεκίνησαν επιτέλους τα γυρίσματα του Peaky Blinders

Μία φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις για τον δημιουργό της σειράς Anthony Byrne, για να ακολουθήσει μετά η επίσημη ανακοίνωση.

Στην αρκετά εκτενή λίστα με τα πράγματα που καθυστέρησε η πανδημία δυστυχώς είχαμε και τα γυρίσματα της 6η σεζόν του Peaky Blinders. Εκεί που ήταν να ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2020, αναβλήθηκαν επ’αόριστον αφήνοντας εκατομμύρια φαν της βρετανικής σειράς στα κρύα του λουτρού. Με ένα post στο Ιnstagram, ο Αnthony Byrne ανακοίνωσε με έναν λακωνικό και ταυτόχρονα εύγλωττο τρόπο πως τα γυρίσματα ξεκίνησαν.

 

Ο Cilian Murphy έκατσε στην καρέκλα του μπαρμπέρη και μεταμορφώθηκε και πάλι στον Thomas Shelby με τη βοήθεια του χαρακτηριστικού undercut textured crop του, αν και το συγκεκριμένο κούρεμα τείνει να καθιερωθεί ως απλά το Peaky Cut. Ακολούθησε η επίσημη διαβεβαίωση πως όλα τα καλά φτάνουν σε ένα τέλος και πως η 6η σεζόν που γυρίζεται αυτή τη στιγμή θα είναι και η τελευταία. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο trailer ή υποψία για την ημερομηνία της πρεμιέρας καθώς η αβεβαιότητα που φέρνουν τα κυλιόμενα lockdown τα επισκιάζει όλα.

 

 

Σε ό,τι αφορά το cast, πλην των συνήθων υπόπτων, έχουμε σίγουρη τη μεγάλη επιστροφή του Tom Hardy ως σκληρός κι απέθαντος Alfie Solomons, την επιστροφή του δαιμονικού Oswald Mosley και της Gina Gray η οποία μάλιστα ακούγεται ότι θα έχει και αναβαθμισμένο ρόλο στην οικογένεια. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved