Δες το νέο ρολόι του Conor McGregor αξίας 2 εκατομμυρίων

Εκτός από εκατοντάδες διαμάντια, έχει και μια πονηρή λεπτομέρεια…

Ο Notorious μάλλον μας έχει συνηθίσει σε ένα εξωπραγματικά πολυτελές lifestyle, αλλά με το νέο του ρολόι έθεσε νέα όρια στον εαυτό του. Μετά το σκάφος Lamborghini που έκλεισε μόλις πριν από μερικές μέρες σειρά είχε ένα ακόμα αντικείμενο που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ rappers και σεΐχηδων. Το νέο του ρολόι από την Jacob & Co έχει πάνω του μερικά διαμάντια. Για την ακρίβεια του ρεπορτάζ, η κάσα του έχει 178 διαμάντια, η στεφάνη του άλλα 100, ενώ μόνο η κορώνα/κουρδιστήρι έχει άλλα 14 συν ένα μεγάλο επικεφαλής. 

 

Καλά όλα αυτά, αλλά το ρολόι του Conor McGregor οφείλει να έχει το κάτι παραπάνω. Πράγματι, πιέζοντας έναν μοχλό, ο οποίος ονομάζεται μοχλός του Rasputin, αποκαλύπτεται στο καντράν ένα ανδρόγυνο σε μία μάλλον... τρυφερή στιγμή. Στον ρυθμό του δευτερολεπτοδείκτη το ζεύγος έρχεται πιο κοντά ερωτικά και τώρα καταλάβατε γιατί ο μοχλός ονομάζεται Rasputin. Φαίνεται πως ο άσος του UFC χαλαρώνει με shopping therapy καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αυτό δεν είναι το μοναδικό ρολόι που απέκτησε από τον γνωστό ωρολογοποιό του Manhattan.

 

Μαζί απέκτησε κι άλλο ένα, αξίας ενός εκατομμυρίου αυτή τη φορά, με 422 διαμάντια διάσπαρτα σε ολόκληρη την επιφάνεια του. Στη συνέχεια συνοδευόμενος από τον τρίχρονο γιο του Conor Jack πήγαν σε μία αντιπροσωπεία της Bentley για αγορές, οδηγώντας μια ανοιχτή Rolls-Royce. Ελπίζουμε όλες αυτές οι αγορές να φέρουν γούρι ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τον Dustin Poirier στο Abu Dhabi στο UFC 257 και να μην απορροφηθεί από την τρυφηλότητα των πολυτελών gadgets.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved