Dream job: Σε πληρώνουν για να τρως πίτσες και να βλέπεις Netflix

Σου δίνουν 500$, μία λίστα όσα πρέπει να δεις και όσες πίτσες θες για να τα συνοδεύσεις, εντάξει θα πρέπει να γράψεις και μερικές κριτικές μετά.

Μπορεί είσαι ένας από τους πολλούς που τρώνε junk food μπροστά από μία οθόνη καταναλώνοντας τη μία σειρά μετά την άλλη, μήπως να σκεφτόσουν το ενδεχόμενο να το κάνεις βιοποριστικά; Στο Bonus Finder σκέφτηκαν πως αυτή η συνήθεια ήρθε για να μείνει και μετά το όποιο τέλος της πανδημίας και βρήκαν ένα τρόπο να μας διευκολύνουν. Δεν εννοούμε μόνο τις τζάμπα πίτσες με τη διευκόλυνση, αλλά έναν ολοκληρωμένο οδηγό home entertainment.

 

Αφού δείς όλες τις σειρές που περιλαμβάνονται στη λίστα θα πρέπει να τις βαθμολογήσεις με βάση 4 χαρακτηριστικά. Το σενάριο, η καταλληλότητα της σειράς για Netflix & Chil, η υποκριτική των ηθοποιών, και το κατά πόσο σε ικανοποιεί το τέλος της κάθε σειράς είναι τα σημεία που πρέπει να βαθμολογήσεις. Οι κριτικές σου όμως δεν θα εξαντληθούν στις σειρές, αλλά θα πρέπει να δείξεις τα φόντα σου και ως γευσιγνώστης. Θα πρέπει να ιεραρχήσεις όλες τις πίτσες που θα φας ανάλογα με τη ζύμη, τα υλικά, την εμφάνιση, την υφή, το πόσο μαστιχωτό είναι το τυρί και τέλος το value for money.

Οι σειρές που πρέπει να δεις είναι οι εξής: The Queens Gambit, Bridgerton, Lupin, Bling Empire, Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer, Cobra Kai, Surviving Death, Ozark, Virgin River, The Umbrella Academy, Ratched και  Below Deck. Είναι πολύ πιθανό, αν όχι βέβαιο, ότι έχεις δει ήδη πολλές από αυτές, οπότε το έργο σου θα είναι ακόμα πιο εύκολο. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσεις την παγκόσμια ημέρα πίτσας στις 9 Φεβρουαρίου;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved