Δείτε την οργή του Nicolas Cage στο trailer του Willy’s Wonderland

Αδιανόητο το πως καταφέρνει να μη βγάλει κουβέντα για δύο λεπτά όταν γύρω εκτιλύσσεται το απόλυτο μακελειό.

Υπάρχει ένα κινηματογραφικό είδος το οποίο γνωρίζει εξαιρετική άνθιση τα τελευταία χρόνια. Επειδή είναι τόσο νέο δεν έχει ακόμα κάποιο μονολεκτικό τίτλο, αλλά μπορεί να αποδοθεί περφιραστικά ώς οι ταινίες στις οποίες ο Nicolas Cage είναι πολύ θυμωμένος και καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του.

 

Ένα υποσύνολο αυτών των ταινιών έχει και το σενάριο μιας κλασικής ταινίας τρόμου και τότε το ορκισμένο κοινό του Cage αφιονίζεται και όσοι δεν τον αντέχουν προτιμούν να καρφώσουν στα μάτια τους πυρωμένες βελόνες. Στο, για κάποιους, πολυαναμενόμενο Willy’s Wonderland ο πρωταγωνιστής μένει με το αυτοκίνητό του σε μία ερημιά. Οι επισκεύη κοστίζει κάτι παραπάνω και για να την πληρώσει θα δουλέψει όλο το βράδυ καθαρίζοντας το Willy’s Wonderland, ένα σχεδόν παρατημένο λούνα παρκ. Όπως μάλλον θα έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, το λούνα παρκ είναι στοιχειωμένο, ο λιγομίλητος Nicolas Cage θα εγκλωβιστεί σε αυτό και θα πρέπει να παλέψει σώμα με σώμα για τη ζωή του και την ελευθερία του απέναντι σε δεκάδες στοιχειωμένες σατανικές κούκλες.

Εντάξει στο τέλος θα τις ξεκοιλιάσει όλες, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος spoiler, το πραγματικό θέαμα θα είναι για ακόμα μία φορά η ιερή, και αυτή τη φορά σιωπηλή, οργή του τιμωρού Nicolas Cage. Η πρεμίερα είναι στα μέσα Φεβρουαρίου και η προβολή θα γίνει μέσω streaming.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved