Επιστρέφει στη Marvel ο Captain America;

Τα νέα από το MCU αναφέρουν ότι ο Chris Evans ετοιμάζεται να επιστρέψει για το Phase 4.

Από τον Iron Man το περιμέναμε, από τον Captain America τελικά μας ήρθε. Ο Chris Evans όπως και ο Robert Downey Jr. ήταν τα δύο μεγάλα «αντίο» στο σύμπαν της Marvel μετά το  Avengers: Endgame με αποτέλεσμα τα ηνία του πρωταγωνιστή να περνάνε στον Spider-Man του Tom Holland ανάμεσα σε τόσους ήρωες που απολαύσαμε τόσα χρόνια.

 

 

Κάποια στιγμή ειπώθηκε ότι ο Robert Downey Jr. βρισκόταν σε συζητήσεις με την Marvel Studios για πιθανή επιστροφή του, ωστόσο ο ίδιος έχει διαψεύσει κατηγορηματικό τον ισχυρισμό λέγοντας συνεχώς ότι ο Iron Man έχει πλέον τελειώσει για εκείνον. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν φαίνεται να ισχύει για τον Chris Evans.

Ο Captain America μπορεί να έκανε φινάλε ως γέροντας Steve Rogers παραδίδοντας την ασπίδα του στον Falcon προκειμένου να συνεχίσει την παράδοσή του, ωστόσο εδώ που τα λέμε το να γίνει ο Sam ο νέος Captain America ακουγόταν και λίγο ως ιεροσυλία.

 

 

Σύμφωνα με το Deadline, o Evans είναι έτοιμος να ξαναφορέσει τη στολή του πρώτου Εκδικητή ακόμα και αν δεν πρόκειται να πάρει solo ταινία. Όπως φημολογείται είναι κοντά σε συμφωνία για να κάνει reprise τον ρόλο του –πιθανώς σε κάποιο άλλο Avengers Film – και είναι βέβαιο ότι αυτό και μόνο σκόρπισε ενθουσιασμό στον κόσμο ο οποίος αδημονεί να απολαύσει ξανά μια ταινία από την αγαπημένη του Marvel.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved