Ξέρεις ότι μπορείς να πιείς καφέ πριν τον ύπνο;

Δεν είναι απαραίτητο ότι θα γίνει το μάτι «τέντα», φτάνει να ξέρεις τι είδος πρέπει να πιείς.

Ακούγεται οξύμωρο ωστόσο είναι πραγματικότητα. Ο καφές είναι ένα ρόφημα που έχει συνδεθεί με το πρωινό ξύπνημα, άντε μέχρι αργά το απόγευμα. Ποτέ όμως μετά τις 8 το βράδυ καθώς κοντεύουμε για το βραδινό –καφές με φαγητό δεν πάει- αλλά και ότι είμαστε αρκετά κοντά στον ύπνο.

Στις καλές τις μέρες που ήταν ακόμα ανοιχτά τα μπαρ και οι καφετέριες, μετά το απόγευμα οι κουζίνες απέσυραν πάντα άλλωστε τις μηχανές καφέ.

 

 

Με λίγα λόγια, η βασική ουσία του καφέ, η καφεΐνη έχει συνδεθεί απόλυτα με την έννοια του «ξυπνήματος» και της ένεσης ενέργειας στον οργανισμό μας, επομένως μια τέτοια κατανάλωση λίγο πριν τον ύπνο ουσιαστικά θα μας οδηγήσει να μην κλείσουμε μάτι όλο το βράδυ. Επειδή όμως υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν τον καφέ, άσχετα με το boost ενέργειας που προσφέρει, σας πληροφορούμε ότι μπορούν να πιούν ακόμα και πριν τον ύπνο χωρίς να ανησυχούν για το αν θα ξυπνήσουν.

Αν θέλετε να πιείτε καφέ το βράδυ δείτε τι είδους να καταναλώσετε στο παρακάτω άλμπουμ:©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved