Με αυτές τις κωμωδίες δεν γέλασε ποτέ κανείς

Και όμως υπάρχουν κάποιοι που δεν ξέρουν να ποιούν το χιούμορ, ή απλώς κανείς δεν τους καταλαβαίνει.

Η κωμωδία δεν είναι από τα πιο εύκολα πράγματα στην Έβδομη Τέχνη. Ποτέ καμία ταινία ή σειρά που έχει ως στόχο να προκαλέσει γέλιο δεν το καταφέρνει καθολικά, καθώς ο κόσμος είναι διαφορετικός και βρίσκει αστεία άλλα πράγματα.

 

 

Υπάρχει για παράδειγμα κόσμος που λατρεύει τον Leslie Nielsen, υπάρχουν άλλοι που τον βρίσκουν βαρετό. Άνθρωποι «πεθαίνουν» στα γέλια με τον Mr. Bean, άλλοι δεν καταλαβαίνουν καν γιατί θεωρείται αστείος. Το ίδιο ισχύει και με τον Will Ferrell.

Μπορεί το χιούμορ να είναι υποκειμενικό –και εδώ στην Ελλάδα είμαστε κάποιος πιο σκληροί σε σχέση με το πιο αμερικάνικο στυλ- υπάρχουν όμως περιπτώσεις που πολλοί άνθρωποι συμφώνησαν ότι αυτό που έβλεπαν δεν είχε καμία σχέση με κωμωδία. Όχι όμως επειδή προοριζόταν για αστεία και  εξελίχθηκε σε δράμα, αλλά γιατί όλη η ταινία ήταν σκέτη… παρωδία.

 

 

Πολλοί έτρεξαν να δουν μια κωμωδία και δεν τέντωσαν καν το χειλάκι τους και το Ranker αποφάσισε να αναδείξει ποιες ταινίες θεωρούνται βάσει ψηφοφορίας των αναγνωστών του, οι χειρότερες κωμωδίες ever.

Η λίστα είναι μεγάλη, εμείς θα αρκεστούμε να σας δείξουμε την πρώτη δεκάδα. Μια δεκάδα με έργα που αν ποτέ πετύχετε στην TV αλλάξτε άμεσα κανάλι. Δείτε το παρακάτω άλμπουμ με τις χειρότερες κωμωδίες όλων των εποχών (ξεκινώντας από τη δέκατη χειρότερη):



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved