O Liam Neeson το μετάνιωσε και επιστρέφει σε action movie

Στο «The Marksman» θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να σπέρνει πόνο.

Ήταν μια δήλωση που σε ορισμένους δεν έκατσε καλά. Δεν είναι δα και λίγο ο άντρας που έχει εκπαιδεύσει τον Batman (Ra’s Al Ghul), που έχει υπάρξει τζεντάι (Qui-Gon Jinn), ήταν μέλος της Στρογγυλής Τραπέζης του Βασιλιά Αρθούρου (Gawain), που διέλυσε μόνος του την Αλβανική μαφία για χάρη της κόρης του (Bryan Mills) και σκότωσε λύκους με γυμνά χέρια (John Ottway) ανακοίνωνε πως από εδώ και στο εξής αποσυρόταν από τις ταινίες δράσης.

 

Του γράψαμε μέχρι και αποχαιρετιστήριο κείμενο για τη δήλωσή του αυτή.

Δεν ξέρουμε τελικά αν η καραντίνα του άλλαξε τα μυαλά, εάν τα γυρίσματα της νέας του ταινίας είχαν πραγματοποιηθεί πριν το «adios» του, ή η συμμετοχή του πλάι στην Katheryn Winnick –a.k.a. η hot Lagertha από τη σειρά «Vikings»- τον έκανε να το ξανασκεφτεί, η ουσία είναι ότι ο Liam Neeson επιστρέφει με αρκετή διάθεση να μας προσθέσει τεστοστερόνη. Επόμενο θύμα του; Κάποιο δύσμοιρο καρτέλ του Μεξικού. Συνηθισμένα πράγματα.

Η νέα ταινία του Liam Neeson ονομάζεται «The Marksman» και τόσο από τον τίτλο όσο και από το trailer που ακολουθεί έχουμε προϊδεαστεί για αυτό που πλησιάζει.

 

 

H σκηνοθεσία είναι του Robert Lorenz, ενώ εκτός του Liam Neeson συμμετέχουν οι Katheryn Winnick, Juan Pablo και Teresa Ruiz.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved