Δείτε το Lamborghini Superyacht του Conor McGregor

Με 4 εκατομμυρια δολάρια που κόστισε, είναι σαφώς πιο πολυτελές από το σκάφος του Ζάχου Δόγκανου.

Όταν ανακοίνωσαν οι Ιταλοί ότι ετοιμάζονταν να μπουν στα χωράφια, ή μάλλον στα χωρικά ύδατα, των Superyachts, δεν είχε κανείς αμφιβολία ότι θα το κάνουν με τον σωστό τρόπο. Άλλωστε δεν είναι τελείως άπειροι στον χώρο καθώς κινητήρες της Lamborghini έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν για την πρόωση πολυτελών και γρήγορων σκαφών.

Το σκάφος ονομάζεται Tecnomar 63 με τον αριθμό στην ούγια να εμπεριέχει πολλαπλούς συμβολισμούς. Το 1963 η Lamborghini ξεκίνησε το διαστημικό ταξίδι της στον κόσμο των supercars, 63 πόδια μήκος θα έχει κάθε ένα από τα σκάφη που θα ναυπηγηθεί και τέλος, 63 συνολικά σκάφη θα παραδοθούν σε ισάριθμους τυχερούς καραβοκύρηδες. Το Superyacht του Ιρλανδού μαχητή είναι το 12ο στη γραμμή παραγωγής και όπως πολύ σωστά θα μαντέψατε θα είναι σε, μια τυπικά ιρλανδική, πράσινη απόχρωση.

 

Στο instagram φάνηκε ενθουσιασμένος που κατάφερε να μπει σε αυτό το κλειστό club της θάλασσας και ανυπομονεί να το πιλοτάρει. Απόλυτα λογικός ο ενθουσιασμός του αφού το Tecnomar 63 δεν μοιράζεται μόνο σχεδιαστικά στοιχεία από τα θρυλικά supercars της εταιρείας, έχει και τις επιδόσεις τους. Με, όχι ένα, άλλα δύο V12 κινητήρες και συνδυαστική ισχύ 4000 ίππων κάτι μας λέει ότι θα κάνει το island hopping μεταξύ των Κυκλάδων να μοιάζει με το Παγκράτι-Κολιάτσου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved