Πάμε ολοταχώς για «Creed 3»

Ο Michael B. Jordan κάνει σκηνοθετικό ντεμπούτο και θα τα βάλει με τον παγκοσμίου φήμης πυγμάχο, Deontay Wilder.

Είναι από τα spin-off εκείνα που σχεδόν κανείς δεν περίμενε ότι θα είχαν τόσο μεγάλη επιτυχία. Με τον Stallone να έχει μεγαλώσει αλλά τη φιγούρα του να μην ξεχνιέται από κανέναν, ο κόσμος αγκάλιασε αμέσως την επιστροφή του Rocky Balboa στα ρινγκ, έστω και ως προπονητή, πλάι στον Adonis Creed του Michael B. Jordan. στα δύο «Creed» που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

 

 

Με το σίκουελ να συγκεντρώνει πολλές ελπίδες για εκτόξευση αλλά τελικά να αποτυγχάνει να φτάσει τη λάμψη του πρώτου κεφαλαίου, ο Michael B. Jordan δεν σκοπεύει να κρεμάσει τα γάντια του κινηματογραφικού μποξέρ και ετοιμάζεται να επιστρέψει με τρίτο κεφάλαιο για το franchise, το οποίο αναμένεται μάλιστα να σκηνοθετήσει ο ίδιος.

 

 

Και μια και η αρχή έγινε με το «Creed 2» με αγώνες εναντίον υιών μεγάλων αντιπάλων του Rocky από το παρελθόν (βλ. Drago), στο «Creed 3» ο «νέος Creed» θα αντιμετωπίσει τον διάδοχο του πιο μισητού αντιπάλου του προπονητή του. Πρόκειται για τον γιο του Clubber Lang, τον οποίο υποδυόταν ο αείμνηστος Mr. T στο «Rocky III». Μπορεί να μην υπάρχει ούτε Mr. T στη μία γωνία, αλλά ούτε Balboa (ο Stallone έχει αποσυρθεί από το franchise) ωστόσο η παρουσία και μόνο του Deontay Wilder ως μικρός Lang είναι μια μεγάλη ατραξιόν για την ταινία.

 

 

Ουσιαστικά ένας εκ των κορυφαίων πυγμάχων στην κατηγορία βαρέων βαρών της σύγχρονης εποχής, αφήνει στην άκρη τη διαμάχη του με τον Tyson Fury και ετοιμάζεται να δώσει νοκ άουτ στον πυγμάχο του Hollywood. Άλλα νέα για την ταινία δεν έχουμε, εκτός του ότι πέραν του Michael B. Jordan και του Wilder, στην ταινία θα συμμετάσχει κανονικά και η Teesa Thompson.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved