Η ελληνική μετάφραση θα τα βρει «σκούρα» στη σειρά του Nicolas Cage

Aπό τον ελληνικό τίτλο και μόνο καταλάβαμε τι «μπινελίκι» θα πέσει.

Υπάρχουν πολλοί που τον μισούν (κυρίως) και μερικοί που τον θεωρούν υποτιμημένο. Ο Nicolas Cage δεν θυμίζει σε κανέναν πλέον τον λαμπερό αστέρα των 90’s όπως στο «City of Angels» ή το «The Rock», παρουσιάζοντας τη μία αποτυχία μετά την άλλη.

 

 

Εδώ που τα λέμε δεν είναι δα κάνα σπάνιο φαινόμενο, ηθοποιοί εγνωσμένης αξίας να γυρνούν το ένα απαράδεκτο φιλμ μετά το άλλο, καθώς έχουν βάλει την καριέρα τους σε δεύτερη μοίρα και το εύκολο χρήμα σε προτεραιότητα (ο καθένας για τους δικούς του λόγους). Κοτζάμ Sir Anthony Hopkins το έκανε, ο Cage θα «κώλωνε»;

 

 

Να μας συγχωρείτε για την άσχημη χρήση της γλώσσας παραπάνω, ωστόσο έπρεπε να σας βάλουμε στο κλίμα του θέματος. Μια και μιλάμε άλλωστε για Nicolas Cage, η νέα του σειρά είναι ίσως από τα πιο καινοτόμα project που θα κυκλοφορήσουν στο Netflix όπου θα δώσει στο κοινό ένα πραγματικό αριστούργημα με τίτλο «History Of Swear Words». Με λίγα λόγια η ιστορία των χειρότερων βρισιών στις ΗΠΑ.

Διαβάστε δύο παραπάνω λόγια για τη νέα σειρά του Cage.

Μη νομίζετε ότι διαφέρουν και πολύ από τις δικές μας, απλώς θα αναλυθούν κάποιες αγαπημένες εκφράσεις και λέξεις, όπως τα “F**k”, “Sh*t”, “B*tch”, “D**k”, “Pu**y”, και “Damn”. Από ελληνικής πλευράς πάντως έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα χειριστεί η μετάφραση τα λόγια, καθώς δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να μεταφραστούν κυριολεκτικά τα «όμορφα λόγια» που θα μελετήσει ο Cage.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τον ελληνικό τίτλο και μόνο «Το μπινελίκι και η ιστορία του» σίγουρα θα μας προσφέρουν κάτι το διαφορετικό και 100%, διασκεδαστικό.

 

 

Η παραγωγή είναι των Funny Or Die και B17 Entertainment και εκτός του Cage θα συμμετέχουν ως guest stars οι Joel Kim Booster, DeRay Davis, Open Mike Eagle, Nikki Glaser, Patti Harrison, London Hughes, Jim Jefferies, Zainab Johnson, Nick Offerman, Sarah Silverman, Baron Vaughn, Isiah Whitlock Jr.

Η σειρά θα έχει 6 επεισόδια των 20 λεπτών και η πρεμιέρα είναι αποκλειστικά στο Netflix στις 5 Ιανουαρίου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved