Οι ρετρό φωτογραφίες από «Τα Φιλαράκια» είναι σκέτο κειμήλιο

Στιγμιότυπα από τα παρασκήνια του πρώτο κύκλου που σε γεμίζουν νοσταλγία.

Με τις γιορτές να πλησιάζουν και την άδεια να είναι ένα έτοιμη να ενεργοποιηθεί, είναι βέβαιο πως θα περάσουμε αρκετή ώρα μπροστά από την τηλεόραση και τον καναπέ. Μέσα στις σειρές και τις ταινίες που θα απολαύσεις είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα θυμηθείς και ορισμένες παλιότερες. Κάποιες που ενδέχεται να έχεις δει άπειρες φορές, αλλά παρόλα αυτά δεν σταμάτησες ποτέ να τις απολαμβάνεις.

Μια από αυτές είναι «Τα Φιλαράκια».

 

 

Όσες φορές και να τα έχεις δει, όσο και να προσπαθήσεις να πείσεις τον εαυτό σου ότι τα έχεις βαρεθεί, έρχεται μια στιγμή που δεν μπορείς να τους αντισταθείς.

Μια άκυρη ατάκα της Phoebe, ένα αξέχαστο «how you doin’» του Joey, μια δήλωση βγαλμένη από τον geek κόσμο του Ross, μια απαίτηση για πλήρη καθαριότητα της Monica, ένα «we were not on break» της Rachel ή ένα ψύγμα ατόφιου χιούμορ του Chandler είναι δεδομένο πως δεν θα χαλαστείς να τα ακούσεις.

Και όχι μόνο.

 

 

Από το μακρινό 1994 όταν και πρωτοάρχισε η σειρά, πέρασαν αρκετά χρόνια ενώ μέχρι το 2004 όταν το σίριαλ έκλεισε τον κύκλο του, ακολούθησαν άπειρα επεισόδια και περιπέτειες που διαμόρφωσαν την κατάσταση όπως είναι μέχρι σήμερα.

Στο παρακάτω άλμπουμ ωστόσο μαζέψαμε ορισμένες φωτογραφίες πίσω από τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου, όπου φαίνεται πόσο καλές σχέσεις είχαν όλοι οι συντελεστές και εκτός πλάνων, κάτι που αποτυπώθηκε και στο τελικό αποτέλεσμα.

Ένα άλμπουμ πραγματικό κειμήλιο, όπως και οι φωτογραφίες του που ακολουθούν παρακάτω:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved