O Ian McKellen έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού και μας το προτείνει ανεπιφύλακτα

Στα 81 του χρόνια ο Gandalf της καρδιάς μας δεν φοβάται τα εμβόλια.

Όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι celebrities θα κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό, έστω και αν η αβεβαιότητα θα υπάρχει γύρω από αυτό. Πολλοί θα ήθελαν ο Sir Ian McKellen να μεταμορφωνόταν σε Gandalf the Wizard και με κάποιο ξόρκι να μας έκανε να πιστέψουμε ότι όλα θα πάνε καλά μετά από κάποιο εμβολιασμό ωστόσο θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για να το μάθουμε.

 

 

Παρόλα αυτά ο διάσημος ηθοποιός ακόμα και αν δεν διαθέτει τις μαγικές ικανότητες που τον θαυμάσαμε σε τόσες ταινίες του Tolkien ή ως villain μεταλλαγμένου, Magneto στις ταινίες X-Men, δεν φοβήθηκε να δοκιμάσει το εμβόλιο της Pfizer και να το μοιραστεί μαζί με τον κοινό του στο Twitter.

«Όποιος έχει ζήσει όσο εγώ, έζησε επειδή έκανε εμβόλια. Δεν θα δίσταζα να το προτείνω σε οποιονδήποτε» δήλωσε ο 81χρονος ηθοποιός την ώρα που απαθανατίζεται να υποβάλλεται σε εμβολιασμό από τον γιατρό Phil Bennet-Richards.

 

 

Εκτός αυτού, είχε αποφασίσει να ιδρύσει ένα ταμείο που βοηθά τους άνεργους εργαζόμενους του θέατρου και έδωσε στο ταμείο 40 χιλιάδες λίρες, το οποίο είχε μαζέψει από την πρόσφατη περιοδεία του σε βρετανικά θέατρα για τα 80ά του γενέθλια.

Είναι βέβαιο ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο McKellen απολαμβάνει τη ζωή και δεν σκοπεύει να του στερήσει ο κορονοϊός.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved