O Pink Panther παίρνει το reboot που του αξίζει

Ετοιμαστείτε για μεταφορά του καρτούν στον πραγματικό κόσμο.

Όταν ήμασταν μικροί ήταν από τα καρτούν που βλέπαμε μανιωδώς. Ο Ροζ Πάνθηρας, ένα ζώο κινουμένων σχεδίων που μιλιά δεν είχε, αλλά σε έκανε να κολλάς με την… κοσμάρα του αλλά και όσα περνούσε σε κάθε επεισόδιο.

Κάποια στιγμή όμως μάθαμε ότι υπάρχει ταινία με κανονικούς ηθοποιούς αλλά δεν αφορούσε τον Ροζ Πάνθηρα, παρά ένα διαμάντι με το ίδιο όνομα και έναν ντετέκτιβ που προσπαθεί εναγωνίως να εμποδίσει επίδοξους ληστές να το κλέψουν ωστόσο το μόνο που καταφέρνει είναι να κάνει τη μία γκάφα μετά την άλλη. Στην αρχή ήταν ο Peter Sellers, μετά ο Steve Martin. Κοινός παρονομαστής: Chief Inspector Zack Clouseau.

 

 

Αυτή τη φορά όμως η μεταφορά θα γίνει για τον αυθεντικό Ροζ Πάνθηρα.

Βλέποντας την επιτυχία του Sonic the Hedgehog, ο οποίος ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της περασμένης χρονιάς, οι δημιουργοί του Pink Panther θα ακολουθήσουν την ίδια στρατηγική και θα μεταφέρουν τον ήρωα των παιδικών μας χρόνων σε 3D και από εκεί στον πραγματικό κόσμο.

 

 

Τα πράγματα είναι σοβαρά αν σκεφτούμε πως σκηνοθέτης είναι ο Jeff Fowler ο οποίος θα συνεργαστεί με την MGM για την μεταφορά του καρτούν την μεγάλη οθόνη, ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί ο Chris Bremner (Bad Boys for Life).

Το Bad Boys for Life να θυμίσουμε έχει ανακηρυχθεί κορυφαία ταινία της χρονιάς.

Ακόμα δεν υπάρχει κάποια άλλη ανακοίνωση, αλλά αξίζει να περιμένουμε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved