Εκτός ελέγχου στο πλατό του Mission Impossible 7 ο Tom Cruise

Τα έβαλε με εργαζόμενους που δεν τηρούσαν τα μέτρα ασφαλείας για τον Covid-19.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως βγήκε ο πραγματικός Ethan Hunt από μέσα του. Εδώ και μερικές ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα ηχητικό ντοκουμέντο με τον Tom Cruise να απευθύνεται σε μέλη του συνεργείου της παραγωγής και να απειλεί με απολύσεις όσους δεν συμμορφωθούν με τα νέα μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με πηγές ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρια μιας και ο ηθοποιός προειδοποιούσε καιρό τώρα τους εργαζόμενους, μέχρι που βρέθηκε κρούσμα και ανάμεσα στο συνεργείο του. Το ηχητικό τα λέει όλα.

 

 

Προτού ωστόσο βιαστείς να τον κρίνεις για την άσχημη γλώσσα που χρησιμοποίησε, ο Cruise είναι από τους λίγους ηθοποιούς που έκαναν τα πάντα για να προστατέψουν τους ανθρώπους της παραγωγής. Σε σημείο μάλιστα που νοίκιασε κρουαζιερόπλοιο για να μένουν εκεί και να είναι απομονωμένοι χωρίς να προκαλέσουν περιστατικά. Την ίδια στιγμή, πηγή που μίλησε στη Sun που κάλυψε το θέμα φέρεται να δήλωσε.

Η ένταση αυξάνεται εδώ και μήνες και αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Από την ώρα που διέρρευσε δημόσια το συμβάν αυτό η οργή φουντώνει, και αρκετά μέλη του συνεργείου έχουν παραιτηθεί. Ωστόσο, ο Τομ δεν έχει άλλη υπομονή μετά από όσα έχει κάνει για να συνεχιστούν τα γυρίσματα. Είναι θυμωμένος που οι άλλοι δεν το παίρνουν τόσο σοβαρά όσο αυτός. Εν τέλει αυτός είναι που θα απολογηθεί στους ιθύνοντες του στούντιο εάν συμβεί κάτι.

 

 

Εμείς πάντως του βγάζουμε το καπέλο. Το Mission Impossible 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2021, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως διαδοχικά θα γυριστεί και το Mission Impossible 8, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τον Νοέμβριο του 2022. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved