Σκωτσέζος έσπασε την καραντίνα κι έκανε ταξίδι 4,5 ωρών με jet ski για να δει την κοπέλα του

Οι άκαρδες αρχές του νησιού τον καταδίκασαν σε ποινή φυλάκισης 30 ημερών παρά τα ευγενή του κίνητρα.

Ο πολύ φίλος μας γνώρισε τον έρωτα της ζωής του στο νησί του Man που βρίσκεται μεταξύ Μεγάλης Βρετανίας και Ιρλανδίας πριν από λίγους μήνες. Ήταν στο νησί για επαγγελματικούς λόγους, άρα δεν ήταν μόνιμος κάτοικος για να μπορέσει να την ξαναδεί μέχρι την άρση των περιορισμών μετακίνησης. Χωρίς να έχει ξαναοδηγήσει κανενός είδους πλεόυμενο στάμπαρε ένα γουστόζικο jet ski στην παραθαλάσσια περιοχή της μόνιμης κατοικίας του και το ένιωσε και το έκανε.

 

Το ότι διάλεξε ένα jet ski μαρτυρά την πλήρη ασχετσοσύνη του για τις συνθήκες πλου ή το πόσο καψούρης είναι. Νόμιζε πως το νησί είναι κάνα μισάωρο απόσταση σαν να κάνει τουρ στις Μικρές Κυκλάδες, αλλά τελικά χρειάστηκε να παλέψει με τα κύματα της χειμωνιάτικης Ιρλανδικής θάλασσας για περίπου 4,5 ώρες. Αν νομίζετε ότι εκεί εξαντλήθηκε το πάθος του είστε γελασμένοι. Με το που «έδεσε» στο λιμάνι έπρεπε κάπως να φτάσει στην πρωτεύουσα του νησιού που έμενε η κοπέλα. Δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση αν προσπαθούσε να πάει με το jet ski, αλλά τελικά το έκοψε ποδαράτο και μετά από άλλες 5 ώρες και 25 χιλιόμετρα έφτασε στην αγκαλιά της καλής του. Οι σύγχρονοι Ρωμαίος και Ιουλιέτα πέρασαν ένα γεμάτο διήμερο με cocooning και εξόδους μέχρι να πέσουν σε αστυνομικό έλεγχο τήρησης των μέτρων.

 

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου δεν έπεισε τους αστυνομικούς ότι είναι μόνιμος κάτοικος και οδηγήθηκε στο δικαστήριο. Σε εμάς δεν θα χρειαζόταν δώσει καμία εξήγηση αλλά στους δικαστές είπε ότι έπεσε σε βαθιά μελαγχολία καθώς οι συνθήκες του lockdown σε συνδυασμό με την απόσταση που τον χώριζε με τον έρωτα της ζωής του έκανε την κατάσταση ανυπόφορη. Το δικαστήριο έμεινε απαθές μπροστά σε αυτό το δράμα που έβλεπε να εκτυλίσσεται μπροστά του και τελικά του επέβαλε ποινή φυλάκισης 4 εβδομάδων. Δικαιολογώντας την εξάντληση της αυστηρότητας της η έδρα δήλωσε ότι με την απερίσκεπτη παραβίαση των μέτρων που επιβάλλουν το social distancing έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, τη ζωή της κοπέλας του και τις ζωές των κατοίκων του Isle of Man. Εμείς με τη σειρά μας του ευχόμαστε καλή λευτεριά. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved