Θυμάσαι τον Πετράκη τον ανιψιό του Δόγκανου; Πώς είναι σήμερα;

Το απόλυτο πουλέν της διάσημης τηλεοπτικής σειράς που όλοι εκμεταλλεύονταν.

Αν υπάρχει μια τηλεοπτική σειρά που αναγνωρίστηκε πιο μετά από τότε που παιζόταν αυτή ήταν σίγουρα το «Εκείνες και Εγώ». Τότε που ο Γιάννης Μπέζος ερχόταν ως Ζάχος Δόγκανος, έμπλεκε καθημερινά με το ένοχο παρελθόν του, τις παραξενιές, την τσιγκουνιά και κυρίως την τεμπελιά του προκαλώντας άπειρο γέλιο με τις ατάκες του.

 

 

Ο Ζάχος λοιπόν καθημερινά είχε ολόκληρο τον περίγυρό του να τρέχει για πάρτη του, από τον συνεργάτη του Δημήτρη Μαρίκο, την αρραβωνιαστικιά του Ελένη, την οικονόμο του Δεβόρα και τον συνεργάτη του γραφείου, την επονομαζόμενη «Λατρεία», Ιάσωνα Παπαπέτρου.

Η μόνη που τον είχε καταλάβει ήταν η Λίλη, η μνηστή του ανιψιού του, Πέτρου, τον οποίο προσπαθούσε καθημερινά να «ξυπνήσει» για την εκμετάλλευση που βίωνε, αλλά εκείνος «δεν».

 

 

Ο Πέτρος Δόγκανος ήταν το απόλυτο θύμα της σειράς και οι στιγμές εκμετάλλευσής του ήταν πραγματικά καθημερινή συνήθεια στο γραφείο.

Προφανώς και ο ηθοποιός πίσω από τον Πετράκη, Σωτήρης Σκάντζικας ουδεμία σχέση έχει με τον χαζούλη αλλά πάνω από όλα συμπαθέστατο Πετράκη.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός που έφερε στη ζωή τον ανιψιό του Ζάχου Δόγκανου στο παρακάτω άλμπουμ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved