Ο Hayden Christensen ντύνεται ξανά Darth Vader

Στη σειρά του Obi-Wan Kenobi, χωράει μόνο ένας Anakin Skywalker.

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το Mandalorian είναι ίσως η σειρά εκείνη που περιμένουν οι περισσότεροι φαν του Star Wars. Όταν μάθαμε ότι ο Ewan McGregor θα επιστρέψει στο ρόλο του Obi-Wan Kenobi στη solo τηλεοπτική σειρά του, όλοι πάθαμε αμόκ και δικαίως.

Μιλάμε άλλωστε για τον απόλυτο πρωταγωνιστή των prequel επεισοδίων του saga.

 

 

Σε αρκετό κόσμο δεν άρεσε η prequel τριλογία αλλά αυτό εν πολλοίς οφειλόταν στον αδύναμο χαρακτήρα που παρουσίασε ο Hayden Christensen ως Anakin Skywalker/Darth Vader. Παρόλα αυτά ο συγκεκριμένος ηθοποιός έχει συνδεθεί με τον συγκεκριμένο ρόλο, σε τέτοιο βαθμό που φτάσαμε στο σημείο να επιζητούμε την επιστροφή του.

Και τελικά η επιθυμία μας θα γίνει πράξη.

 

 

Ο Hayden Christensen λοιπόν περίπου 15 χρόνια από την τελευταία φορά που φόρεσε τη στολή του Sith θα ξαναντυθεί Darth Vader για χάρη της σειράς «Obi-Wan Kenobi: A Star Wars Story» και αυτό από μόνο του αποτελεί μια σπουδαία προσθήκη για τη νέα σειρά της Disney.

Αν και για να είμαστε ειλικρινείς, η μεγάλη επιστροφή δεν είναι ούτε του McGregor, ούτε του Christensen αλλά του Samuel L. Jackson που θα ενσαρκώσει και πάλι τον Mace Windu.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε η σειρά θα διαδραματίζεται δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα του Revenge of the Sith, τότε που ο Obi-Wan έχοντας νικήσει τον Vader, παρακολουθεί την ανατροφή του Luke Skywalker κρύβοντάς τον από την αυτοκρατορία.

 

 

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την ερχόμενη άνοιξη ενώ αναφέρθηκε πως μετά την όχι ικανοποιητική προσέγγιση του Hossein Amini για τα δυο πρώτα επεισόδια, αναζητείται νέος σεναριογράφος. Στην σκηνοθεσία παραμένει η Deborah Chow, ενώ τα επεισόδια μειώθηκαν από 6 σε 4.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved