Το Netflix μονοπώλησε το τηλεοπτικό μας ενδιαφέρον για το 2020 σύμφωνα με το Google

Άλλη μία απόδειξη για το πόσο σημαντικό κομμάτι της ζωής μας έχει γίνει το streaming καθώς απομακρυνόμαστε όλο και πιο πολύ από την παραδοσιακή τηλεόραση.

Τα αποτελέσματα του “Year in Search” είναι πάντα ένα καλό εργαλείο ερμηνείας όσων συνέβησαν στη χρονιά που φεύγει, ειδικά για μια χρονιά σαν το 2020. Στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις για τηλεοπτικές σειρές παρατηρούνται δύο αξιοσημείωτα φαινόμενα.

Το πρώτο είναι φυσικά η συντριπτική υπεροχή του Netfilx, με 9 στα 10 τηλεοπτικά προγράμματα να είναι παραγωγής του. Μοναδική εξαίρεση το βραζιλιάνικο Big Brother που έσπασε κάθε ρεκόρ ψηφοφορίας σε reality show με πάνω από 1,5 δις ψήφων συν το γεγονός ότι οι παίκτες αγνοούσαν την ύπαρξη πανδημίας, κατι που το κατέστησε πραγματικά μοναδικό.

Το δεύτερο συμπέρασμα από τη λίστα είναι ότι δεν υπάρχει πάντα συσχέτιση με την τηλεθέαση της κάθε σειράς και η θέση της στη λίστα πηγάζει κυρίως από το πόσο φανατικό ήταν το κοινό της και το κατά πόσο η σειρά εξελίχθηκε σε ένα cult φαινόμενο όπως ακριβώς συνέβη με το Tiger King. Στην παρακάτω gallery θα δείτε αναλυτικά και τις υπόλοιπες πιο δημοφιλείς.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved