Tι μπορεί να τρώει στην cheat day του ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο;

Τώρα που είσαι διαρκώς σε cheat day στην καραντίνα, αυτό είναι το καλύτερο κίνητρο να μαζευτείς. 

O βάρους 136 κιλών Ουκρανός σήκωσε σχεδόν 4 φορές το βάρος μισό μέτρο πάνω από τη γη. Δεν έσπασε μόνο το παγκόσμιο ρεκόρ αλλά «ισοφάρισε» και τον Ισλανδό Jón Sigmarsson ως ο νεότερος που κατακτά τον τίτλο του WSM. Αμφότεροι ήταν μόλις 24 χρονών όταν ανακηρύχθηκαν οι πιο δυνατοί άντρες στον κόσμο. Ο Οleksii συνήθως τρώει 6 γεύματα την ημέρα, αν και την ημέρα που έσπασε το ρεκόρ είχε φάει μόνο 2 και συνολικά έχασε περίπου 6 κιλά κατά τη διάρκεια των αγώνων στη Florida.

 

 

Τις 6000 περίπου θερμίδες που καταναλώνει ημερησίως τις μοιράζει ανάμεσα σε κρέας, αυγά, porridge και λαχανικά, όλα σε γενναίες μερίδες. Ο λόγος για τον οποίο έχασε βάρος κατά τη διάρκεια των αγώνων στις ΗΠΑ είναι ότι το στομάχι του δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στα αμερικανικά φαγητά και είχε ενοχλήσεις, όπως επίσης και με το νερό. Παρόλα αυτά όχι μόνο έσπασε το ρεκόρ και κατέκτησε τον τίτλο ως WSM, αλλά επιδόθηκε και στην αγαπημένη του «παρασπονδίαα», την μπύρα. Είναι ο τρόπος του για να πανηγυρίσει κάθε του επιτυχία. Ένα μπουκάλι μπύρας 2-3 φορές τον χρόνο, όσοι και οι αγώνες στους οποίους συμμετέχει, είναι το μόνο ξεστράτισμα που επιτρέπει στον εαυτό του. Ενώ γενικά αποφεύγει τη ζάχαρη και ό,τι την περιέχει σε μεγάλες ποσότητες όπως τα αναψυκτικά δεν λέει όχι σε ένα παγωτό όταν έχει cheat day.

 

 

Γι’αυτόν η cheat day είναι μέρος της αυστηρής διατροφής του φροντίζοντας να την εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Η αυστηρή αυτοπειθαρχία στη διατροφή δεν του εξασφαλίζει μόνο καλή φυσική κατάσταση αλλά και ψυχική. Χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσε να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του στη μπάρα. Το μεγαλύτερό του κίνητρο ισχυρίζεται πως είναι να βλέπει έναν καλό αντίπαλο. Η επίδοσή του εξαρτάται πάντα από τον ανταγωνισμό του, βάζει στόχο να τον ξεπεράσει και αυτό του δίνει την καλύτερη επίδοση. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved