O Alfred Molina θα παίξει ξανά τον Doctor Octopus

Πάμε ολοταχώς για εισαγωγή στο Multiverse στο «Spider-Man 3».

Από εκεί που νιώθαμε ότι δεν υπάρχει σωτηρία για τον Spider-Man μετά τον πόλεμο της Sony (που έχει τα δικαιώματά του) και της Disney, όσον αφορά την παραμονή του ήρωα στο MCU, τελικώς έπεσαν οι γέφυρες και ο ήρωας θα αποχαιρετήσει το σύμπαν της Marvel με την τρίτη και τελευταία του ταινία.

Και με βάση το τέλος του «Far From Home», η εξέλιξη της ιστορίας παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον.

 

 

Και επειδή μιλάμε για φινάλε, στη Marvel ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω-κάτω. Εδώ και καιρό έχουμε ακούσει φήμες ότι θα πάρουν μέρος πέραν του Tom Holland και οι προηγούμενοι Spider-Man, Tobey Maguire και Andrew Garfield, αλλά και την οριστική συμμετοχή του Jamie Foxx ξανά ως Electro μάλλον υπάρχει ένα άκρως ενδιαφερον project στα σκαριά.

Πλέον όμως τα πράγματα έχουν αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς ο άλλοτε Doctor Octopus, Alfred Molina στο «Spider-Man 2» του Sam Raimi ανακοινώθηκε ότι θα παίξει ξανά τον ίδιο ρόλο και οι φαν της Marvel έχουν κάθε δικαίωμα να περιμένουν μεγάλα πράγματα.

 

 

Άλλωστε δεν μιλάμε για έναν κακό που απλώς πέρασε από το franchise, αλλά μέχρι σήμερα τον κατά τεκμήριο κορυφαίο antagonist που έχουμε δει σε κανονική ταινία του Ανθρώπου Αράχνη.

 

 

Η ανακοίνωση της συμμετοχής του Molina ως Otto Octavius ουσιαστικά έρχεται να δώσει και άλλη τροφή για κουβέντα σε όσους υποστηρίζουν ότι σε αυτή την ταινία θα γίνει η μεγάλη εισαγωγή στο Multiverse –πολλαπλά σύμπαντα με διαφορετικούς Spider-Man- και οι φήμες για εμφάνιση τόσο του Maguire όσο και του Garfield ουσιαστικά μας αποδεικνύουν ότι θα γίνει σύνδεση των όσων έχουμε δει μέχρι σήμερα και αφορούν τον Spider-Man σε μία μόλις ταινία.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πρέπει με κάποιο τρόπο να γίνει ο πρόλογος για τον Miles Morales, τον μαύρο Spider-Man. Στο «Spider-Man: Homecoming» άλλωστε γνωρίσαμε τον θείο του, Aaron Davis (που είναι ο εγκληματίας ονόματι Prowler) ο οποίος μάλιστα έκανε και αναφορά στον ανιψιό του.

 

 

Μη νομίζετε ότι υπάρχει κάτι τυχαίο στο MCU.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved