Και ο Jeremy Irons στην ταινία με τους Al Pacino και Robert De Niro

Ο Ridley Scott φτιάχνει μια Dream Team για το νέο του φιλμ.

Και εκεί που νομίζαμε ότι η γκάμα του Ridley Scott για τη νέα του ταινία γύρω από τη μυστήρια υπόθεση δολοφονίας του εγγονού του Guccio Gucci, Maurizio από τη σύζυγό του, Patrizia Reggiani, δεν μπορούσε να μεγαλώσει άλλο, ήρθε μια νέα είδηση για να ανεβάσει κατακόρυφα το πρεστίζ.

 

 

Ο Jeremy Irons, άλλο ένα μεγάλο όνομα του Hollywood μετά τη συμμετοχή του στη σειρά «Watchmen», θα λάβει οδηγίες από τον δημιουργό του «Gladiator» και θα έχει πλάι του τα σύγχρονα τοτέμ της ηθοποιΐας, Al Pacino και Robert De Niro.

Γενικά το cast της ταινίας είναι πολύ εντυπωσιακό και όπως φαίνεται ο Ridley Scott ετοιμάζει κάτι πολύ καλό. Δείτε στο παρακάτω άλμπουμ μερικά από τα ονόματα που θα συμμετάσχουν στην ταινία:

 

 

Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστός ο τίτλος της ταινίας, ωστόσο και μόνο η παρουσία των De Niro και Pacino, η Lady Gaga στον ρόλο της Patrizia Reggiani αλλά και αυτή του Irons, σηματοδοτούν μια Dream Team που είχαμε να δούμε από το «Once Upon a Time in… Hollywood» του Quentin Tarantino.

Πάντως αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Ridley Scott θα μαζέψει μια Dream Team σε ταινία. Μπορεί τότε να μην το γνώριζε αλλά είχε μαζέψει όλους τους ανερχόμενους αστέρες σε έναν φιλμ.

Θυμηθείτε εδώ ποιο ήταν το συγκεκριμένο φιλμ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved