To χριστουγεννιάτικο parody αλά Eminem είναι ό,τι καλύτερο είδαμε τελευταία

Πώς θα ζητούσε δώρο από τον Άι Βασίλη ο γνωστός ράπερ;

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει αλλά όπως και να το κάνουμε ο Eminem διαθέτει ακόμα μεγάλο μερίδιο της παιδικής ηλικίας όσων υπήρξαν παιδιά στα 90’s. Μπορεί το hip hop style να μην σε εμπνέει πλέον αλλά ορισμένα κομμάτια όπως το «Slim Shady», το «Lose Yourself» ή το «Stan» έχουν μείνει αποτυπωμένα στο μυαλό μας και θα τα θυμόμαστε για όσα χρόνια και αν περάσουν.

Και προφανώς δεν πρέπει να ξεχνάμε και το «8 Mile» που μας έβαλε στον κόσμο των ραπ μονομαχιών. Εκεί που γνωρίσαμε μέχρι και τον Falcon της Marvel ως μεγάλο αντίπαλο του Eminem, ονόματι Papa Doc:

 

 

Επειδή όμως η νοσταλγία «πουλάει», στο «Saturday Night Live» είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να απολαύσουμε το πόσο όμορφα μπορεί να παντρευτεί το ρετρό με την σύγχρονη εποχή, τα χριστούγεννα και το… parody.

Ο κωμικός Pete Davidson έβαλε τον ηθοποιό Patrick Bateman (Horrible Bosses, Ozark) να υποδυθεί τον Άι Βασίλη ο οποίος υποτίθεται ότι ετοιμάζει τα δώρα για τα παιδάκια που του γράφουν γράμματα. Εκεί λοιπόν που κάθε γράμμα είναι γλυκό και παιδικό, ένας καλικάντζαρος γουρλώνει τα μάτια όταν διαβάζει το περιεχόμενο ενός γράμματος από τον ράπερ STU.

Με την ανάγνωση του γράμματος αρχίζει και το βιντεοκλίπ, ενός Davidson μεταμφιεσμένου σε Eminem και υπό το ρυθμό του κλασικού «Stan» που είχε τραγουδήσει μαζί με την Dido, έρχεται ένα νέο ραπ τραγούδι που έρχεται να μας φτιάξει τη διάθεση ενόψει των διαφορετικών εορτών που θα ζήσουμε φέτος ελέω κορονοϊού. Στίχοι και ύφος προσαρμοσμένο στα Χριστούγεννα και ένας Άι Βασίλης σε... πανικό όταν ο STU αποφασίζει να του ζητήσει ένα PS5 για δώρο.

Υ.Γ. Πού ξέρεις, μπορεί να σκάσει κι ο ίδιος ο Eminem μύτη στο videoclip.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved