Al Pacino και De Niro ξανά μαζί σε ταινία

Μετά το Irishman τα δύο τοτέμ θα μοιραστούν την οθόνη για χάρη του Ridley Scott.

Τελικά ό,τι δεν έκαναν σε ολόκληρη την καριέρα τους, το έκαναν στα γεράματα. Τα δύο σύγχρονα τοτέμ του κινηματογράφου Al Pacinoκαι Robert De Niro, πάλεψαν για τον ρόλο του Michael Corleone στο πρώτο «The Godfather», μετά έπαιξαν μαζί στο σίκουελ αλλά ποτέ δεν μοιράστηκαν τη σκηνή, το 1996 βρέθηκαν για πρώτη φορά αντιμέτωποι στο «Heat» αλλά για πρώτη φορά βρέθηκαν παρέα για αρκετή ώρα στο «Righteous Kill» μαζί με τον 50 Cent το 2007.

 

 

Τελικά μετά από πολλά χρόνια οι δυο τους αντάμωσαν στο… ιδιαίτερο «The Irishman» του Martin Scorsese το οποίο δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά και μόνο που είχε τους δύο θρύλους στην ίδια οθόνη (μαζί με τον Joe Pesci) έφτανε για να κάνει θόρυβο.

Τις προάλλες τους είδαμε να συζητούν στο ίδιο τραπέζι για τα υποκριτικά τους ταλέντα, ωστόσο αυτό που δεν ξέραμε ήταν ότι ετοιμάζονται να παίξουν ξανά σε ταινία μαζί, αυτή τη φορά για χάρη ενός άλλου σπουδαίου σκηνοθέτη, του Ridley Scott.

O δημιουργός των «Alien» και του «Gladiator» θα σκηνοθετήσει ένα φιλμ για τη μυστήρια υπόθεση δολοφονίας του εγγονού του Guccio Gucci, Maurizio από τη σύζυγό του, Patrizia Reggiani την οποία μάλιστα θα υποδυθεί η Lady Gaga. Άλλη μια απόδειξη ότι μετά το «Α Star is Born» έχει πάρει για τα καλά τα πάνω της.

 

 

Το cast είναι σπουδαίο και τα ονόματα που θα συμμετάσχουν στην ταινία έχουν αρχίσει ήδη να μας προετοιμάζουν ότι κάτι καλό ετοιμάζει ο Scott παρέα με τους De Niro και Pacino.

Δείτε μερικά από τα ονόματα που θα συμμετάσχουν στην ταινία πέρα από τα δύο τοτέμ που αναφέραμε, στο παρακάτω άλμπουμ:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved