Πώς είναι να είσαι σε καραντίνα με τον Francis Ford Coppola;

Ο πατέρας του Godfather μπαίνει σε καραντίνα με την οικογένεια του.

Aν είναι να βρούμε μία καραντίνα βγαλμένη από την μεγάλη οθόνη και από τα όνειρα που φτιάχνει το σινεμά μάλλον θα πρέπει να πάμε στην προσωπική καραντίνα του μεγάλου σκηνοθέτη Φράνσις Φορντ Κόπολα. Ο Φράνσις ἐφτιαξε την ιδανική φάση με την οικογένεια του κάπου στη Napa Valley κι εμείς απλά χαζεύουμε την όλη κατάσταση τους.

Το Godfather 4 παραμένει μία σοβαρή πιθανότητα για την Paramount

 

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από την οικογένεια του; Μία τεράστια οικία στο Inglenook από το 1975, τότε που ο Κόπολα πνιγόταν στο χρήμα από τις ταινίες του Νονού, ένα ιδιωτικό εργαστήριο κρασιού, μιας και ο σκηνοθέτης είναι και ένας σοβαρός οινοπαραγωγός και μαζώξεις από ξαδέρφια και θείους όλη την ώρα (όσο το επιτρέπει φυσικά η καραντίνα). Αυτό δεν θυμίζει όμως και λίγο από το σενάριο του Godfather;

Ο ίδιος ο Φράνσις λέει πως πλέον στην καραντίνα πίνουν τα πιο παλιά και καλά κρασιά που έχει συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια στο κελάρι του μιας και ο ίδιος δεν ξέρει πόσα χρόνια ακόμη θα ζει.

Εμείς απλά δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε έτσι, θέλουμε μόνο να δούμε ένα Godfather ακόμη ρε Φράνσις.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις μερικές από τις καλύτερες ταινίες του Francis Ford Coppola και της κόρης του Sofia Coppola:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved