Αυτή είναι η πιο ακραία επίδειξη πλούτου που έχεις δει ποτέ

Τις πρώτες μέρες του lockdown το χαρτί υγείας ήταν πιο δυσεύρετο και απο Rolls Royce, φαίνεται πως κάποιος είχε άφθονα κι από τα δύο.

Μπορεί ο συναγερμός για το χαρτί υγείας να έληξε σχετικά γρήγορα, αλλά όλοι θυμόμαστε τον πανικό που επικρατούσε με συμπολίτες μας να έρχονται ακόμα και στα χέρια για ένα τελευταίο ρολό σε live μετάδοση. Μαζί με τα προστατευτικά μέσα που μπήκαν στη ζωή μας όπως οι μάσκες και τα γάντια μιας χρήσης έγιναν αντικείμενο αισχροκέρδειας και εκμετάλλευσης. Λίγες μέρες ακόμα κρατούσε αυτή η παράνοια και βρισκόμασταν κοντά στο σημείο να δούμε ρολά χαρτιού υγείας στη μαύρη αγορά.Για ένα σύντομο χρονικό διάστημα της ζωής μας το χαρτί υγείας έγινε το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο.

 

 

Κάπως έτσι θα σκέφτηκε και ο ματαιόδοξος κάτοχος αυτής της Rolls-Royce Cullinan. Λες και δεν είναι αρκετή επίδειξη πλούτου η κατοχή του πιο ακριβού SUV παραγωγής, σκέφτηκε να το πάει ένα βήμα παραπέρα. Σε μια performance που θυμίζει κατασπατάληση σαμπάνιας και λουλουδιών σε μπουζούκια αντικατέστησε τους τροχούς με τεράστια ρολά χαρτιού. Μετά βγήκε στον δρόμο και έκανε ίσως την πιο ακραία επίδειξη πλούτου που έχουμε δει ποτέ. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved