Μήπως να αρχίσουμε να ανησυχούμε με τον νέο μονόλιθο;

Το μυστήριο συνεχίζεται καθώς η μεταλλική πλάκα του Kubrick εμφανίστηκε στη Ρουμανία.

Είτε κάποιοι έχουν διάθεση για αστεία, είτε οι εξωγήινοι έχουν έρθει στη Γη και μας προετοιμάζουν για τον ερχομό τους. Μετά από όλα τα δεινά που έχουν συμβεί το 2020 στον κόσμο, τις τελευταίες ημέρες ο κόσμος αρχικά χαμογέλασε βλέποντας έναν μονόλιθο όπως αυτός του Stanley Kubrick στο «2001: A Space Odyssey» του 1968 να βρίσκεται στη Utah των ΗΠΑ, αλλά δύο μέρες αργότερα ανατρίχιασε όταν μαθεύτηκε ότι εξαφανίστηκε.

 

 

Πριν ξεκινήσουν να βγαίνουν καινούργια σενάρια μυστηρίου, όπως πιθανός ερχομός εξωγήινων μορφών στη Γη, ένας νέος μονόλιθος εμφανίστηκε από το πουθενά για να μας δώσει λίγη τροφή παραπάνω για σκέψη.

Μόνο που δεν βρέθηκε σε κάποιο άλλο μέρος της Utah ή της Αμερικής, αλλά στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Ρουμανίαστην πόλη Piatra Neamt.

Για όσους δεν θυμούνται ή δεν έχουν δει το αριστούργημα του Kubrick το οποίο βασίστηκε στο βιβλίο του Arthur Clark, ο μονόλιθος εμφανίζεται στη Γη προσδίδοντας γνώση και νέες οπτικές σε μια πεινασμένη φυλή πιθήκων, ανοίγοντας τον δρόμο για την εξέλιξη.

 

 

Οι ρουμάνικες Αρχές δηλώνουν άγνοια όσον αφορά το πώς βρέθηκε δίπλα από το Ιερό Βουνό Ceahlau της χώρας, κάτι που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τις θεωρίες γύρω από αυτό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο μονόλιθος της Utah υπήρχε ήδη εκεί από το 2015 (αν και ανακαλύφθηκε αυτόν τον μήνα) ωστόσο η εξαφάνισή του και παράλληλα η εμφάνιση ενός παρόμοιου στη Ρουμανία μας οδηγούν σε δύο συμπεράσματα.

 

 

Ή όντως το 2020 έφτασε η στιγμή να βιώσουμε κάτι που δεν έχει καμία σχέση με  την ανθρώπινη λογική και τους νόμους της φύσης, ή απλώς κάποιοι άνθρωποι έχουν μεγάλη όρεξη για πλάκα, δημιουργώντας από το πουθενά ένα τεράστιο θέμα.

Είτε ισχύει το πρώτο, είτε το δεύτερο όλος ο κόσμος θα παραμείνει θεατής συνεχίζοντας να παρακολουθεί τι άλλο θα φέρει αυτό το καταραμμένο το 2020.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved