Όταν μιλάνε τα τοτέμ οι υπόλοιποι ακούμε

Al Pacino, Robert De Niro, Martin Scorsese και Joe Pesci σε μια συνάντηση γιγάντων.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για το έργο τους. Robert De Niro και Al Pacino αποτελούν τα σύγχρονα τοτέμ της υποκριτικής, ο Martin Scorsese τη θρυλική μορφή της σκηνοθετικής καρέκλας του Hollywood ενώ ο Joe Pesci έκανε θραύση στα mid 80’s και 90’s όταν αποτέλεσε το σκληρό καρύδι στις ταινίες με γκανγκστερικό χρώμα.

Μια τετράδα που κανείς δεν περίμενε ότι θα ανταμώσει ποτέ, κάτι που διαψεύστηκε με την ταινία «The Irishman».

 

 

Αρκετός κόσμος μπορεί να παραπονέθηκε για τον όγκο του χρόνου (3 ώρες τουλάχιστον) αλλά και για το γεγονός ότι στα flashbacks το CGI που τους έκανε νεότερους δεν έκανε ακριβώς τη δουλειά του, παρόλα αυτά η ταυτόχρονη παρουσία των τριών ηθοποιών και του Scorsese πίσω από τις κάμερες ήταν ένας αυτόματος λόγος για να κάτσεις να την παρακολουθήσεις.

 

 

Η συλλεκτική τετράδα λοιπόν, μαζεύτηκε σε ένα από τα τραπέζια του σετ και έπιασε μια υπέροχη συζήτηση όσον αφορά την μέθοδο υποκριτικής του καθενός. Ξέχνα τους κινητοματογραφικούς Tony Montana, Michael Corleone, Taxi Driver και Tommy DeVito και ετοιμάσου να ακούσεις μια διαφορετική συζήτηση από τους αυθεντικούς ανθρώπους πίσω από τους αγαπημένους ήρωες του κινηματογράφου.

Μια κουβέντα που σίγουρα τη λες και συλλεκτική.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved