Πήραν πίσω το μονόλιθό τους οι εξωγήινοι;

Το 2020 έχει έναν ολόκληρο μήνα ακόμα για να τελειώσει και μάλλον θα το εκμεταλλευτεί μέχρι την τελευταία μέρα.

Μεγαλώνει το μυστήριο με τον «εξωγήινο» μονόλιθο της Utah. Θυμίζουμε ότι λίγες μέρες νωρίτερα, βρέθηκε σε ερημικό σημείο μια μεταλλική στήλη τριγωνικής διατομής και ύψους περίπου 4 μέτρων. Το ότι βρέθηκε σε τόσο απομονωμένο σημείο, πολύ μακριά από κάθε είδους ανθρώπινη δραστηριότητα καθώς και το σχήμα της, οδήγησε αβίαστα στον συνειρμό με τον μονόλιθο που εμφανίζεται στο «2001: A Space Odyssey». Άγνωστο ποιος το προκάλεσε (ή τι), αλλά ο μονόλιθος δεν είναι πια εκεί.

Όπως αναφέρει η υπηρεσία χωροταξίας και περιβάλλοντος της πολιτείας, το βράδυ της Παρασκευής ο μονόλιθος εξαφανίστηκε με τον ίδιο τρόπο που εμφανίστηκε.

 

 

Παρά το γεγονός ότι η ακριβής τοποθεσία του ευρύματος δεν αποκαλύφθηκε από τις αρχές για να μη συρρεύσουν οπαδοί θεωριών συνωμοσίας με εξωγήινους, το ακριβές στίγμα διέρρευσε στα  social media αναλύοντας τις φωτογραφίες του περιβάλλοντος και τα γεωλογικά δεδομένα. Οι αρχές αρνούνται κάθε εμπλοκή με την εξαφάνιση, παρά το ότι είχε τοποθετηθεί παράνομα, και τις έρευνες έχει αναλάβει ο τοπικός σερίφης. 

 

 

Τώρα στις έρευνες για την καταγωγή του παράξενου αντικειμένου έχουν προστεθεί και οι έρευνες του και το μόνο που μένει είναι να επέμβουν οι Men in Black για να δώσουν τέλος στο μυστήριο. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved