Κάθε intro της Marvel θα έχει την υπογραφή του Chadwick Boseman

Ένας μικρός φόρος τιμής στη μνήμη του αξέχαστου Black Panther.

Η Phase 4 ετοιμάζεται να ξεκινήσει σύντομα στο MCU ωστόσο αυτό θα γίνει με μια μεγάλη απώλεια. Ο Chadwick Boseman, o εμβληματικός Black Panther έχασε τη μάχη με τον καρκίνο το περασμένο καλοκαίρι αφήνοντας τον θρόνο της Wakanda κενό, όπως και ένα κομμάτι από την καρδιά κάθε φίλου της Marvel.

 

Θα είναι για πάντα αξέχαστος.

Η συμμετοχή του στο «Captain America: Civil War» αύξησε κατακόρυφα τις μετοχές του, η solo ταινία του προτάθηκε μέχρι και για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, ενώ έδωσε το παρών και στα Avengers Infinity War και Endgame για να κλείσει δυστυχώς πρόωρα τον κύκλο του, την ώρα που στα σκαριά υπήρχαν σχέδια για άλλη μια ταινία.

 

 

Το sequel του Black Panther τελικώς θα πραγματοποιηθεί κανονικά αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιος θα αναλάβει τη θέση του βασιλιά. Πέραν αυτού η Marvel θα τιμήσει τη μνήμη του αξέχαστου ηθοποιού, καθώς τροποποίησε το κλασικό intro των ταινιών της, τοποθετώντας τον Boseman στο επίκεντρο.

 

 

Ένας ελάχιστος φόρος τιμής για τον T’ Challa που αγαπήσαμε, που θα θυμόμαστε στο ξεκίνημα κάθε ταινίας του MCU από εδώ και πέρα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved