Έρχεται σειρά από το «Pornhub»

Πριν γουρλώσεις τα μάτια σου από την είδηση, μάθε για τη διαφορετική οπτική που θα προσεγγίσει την κατάσταση.

Η αλήθεια είναι πως όταν ακούς πως το «Pornhub», μία από τις πιο γνωστές ιστοσελίδες σχετικά με το πορνό ετοιμάζεται να μπει στο κόλπο των σειρών, σίγουρα ξύνεις το κεφάλι σου λίγο. Παρόλα αυτά με την κατάσταση λόγω της πανδημίας στον κόσμο να έχει φέρει κρίση και στον τομέα του σεξ, το διάσημο σάιτ επιχειρεί μια νέα προσέγγιση στο συγκεκριμένο πεδίο, εντελώς διαφορετική από αυτό που μας έχει συνηθίσει.

Η νέα σειρά ουσιαστικά θα έχει (προφανώς) το σεξ στο επίκεντρο, με σκοπό όμως να διαπαιδαγωγήσει τα σχεδόν 70 εκατομμύρια μέλη της ιστοσελίδας, με μια σειρά οδηγιών και επιστημονικών συμβουλών γύρω από αυτό.

 

 

Η αντιπρόεδρος του Pornhub, Correy Price δήλωσε πως: «Ως κορυφαίος προορισμός για την διασκέδαση ενηλίκων, θέλαμε να προσφέρουμε στους φανς μας μια έγκυρη εκπαιδευτική πλατφόρμα που μπορούν να αξιοποιήσουν ως πηγή πληροφοριών και συμβουλών σε ό,τι αφορά το σεξ».

Επομένως στην νέα κατηγορία «Sexual Wellness Center», ετοιμαστείτε για ένα νέο Sex Education με βίντεο για τη γυναικεία και αντρική ανατομία που στους «μυστήριους» καιρούς που ζούμε, μόνο κακό δεν θα μας κάνουν.

 

 

Υπάρχει και αυτό το «Pornhub».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved